Helgen I SKåne !

Whoops inte hunnit blogga har varit full rulle hela helgen !! :D


I lördes fyllde jag 20 bast, gammal hagga nu ju. heh :)
Många nära och kära vänner kom och partaja med mig och det var jätte kul och en lyckad kväll:D
Varit underbart och träffa er alla och tack för ni förgyllde min 20 års dag :)










Lägger in mer sen !!!  Tack er som gjorde min kväll oförglömlig ;)


20 år idag då :D

Jahapp idag är det den stora dagen 20 blir man idag , skönt ! :D och kul en andledning till att festa till det ;)

Igår va jag ute och kröka också så små sliten idag, minnesluckor check, Yes. Damn.

Var med Bumbi sen ut träffa resten av folket, råka säga fel saker till fel personer är lite jobbigt idag tur jag åker tillbacks till Oslo snart.
Gjorde även skit för mig själv då jag har sagt till mig själv att inte umgås med denna personen. DEt blev så. igen.. Själv respekt ? hallå var är du ??! Vissa m'änniskor är som en drog för en. Och du är min. jag vill inte det men jag är redan beroende av dig så det är försent nu. Jag är fast.  En av andledningarna till att jag flytta också, vill inte se dig ville inte känna suget och bli frestad. Nu har man trillat dit igen. ÄÄ whatever  Im gone soon. Again., Inget spelar ju ngn rol om vad jag gör här för jag lämnar detta ändå ,m skönt !!! Pinsam jag är ibland alltså. Varför är jag så svag ?? !

Aja nu måste jag fixa familjen kommer 16 en liten runda, sen vännerna vid 19 tiden :)

Just dte klippt av håret nu också, väldigt skönt och trivs i det :D




DÅ krökar vi ikväll mina darlings :D
Skönt och vara hemma , har saknat er, allt är sig likt , det är så skönt ni är dem samma. Tack för igår ni andra :) Och Tack för messen idag :D

PUss och Kärlek , Carro 20 years today , KRÖK :D

Im on my way

Jag är på väg.!
 
Sitter på bussen nu , underbart väder tog några foton men lagt min grej till minneskortet i min resväska..:S Så kan inte läggas upp nu.

Igår va det tufft, gick en liten "väldigt liten" shopping runda på Majorstuen igår blev 3 tröjor :) Behövdes ! Nu hoppas jag shoppa jeans klänning skor m.m hemma ! Det är ju så billigt!!!

Sen va det jobb kl 15 var en bra kväll, dock blev jag lite sen in för jag tog på mig lite extra, Så jag missa T bannan med 2 min... Sen gick nästa om en halvtimme ! 23.14 snacka om drygt! DÄr satt jag helt ensam å¨T-banne stationen och de va kyligt och jag var ensam, nästan obehagligt. Sen klappa ju iaf min buss på Majorstuen så jag bara behövde vänta 3 min.  Kollektiv trafiken på kvällen här är verkligen inte som på dan man får passa tiderna...

Sov inte bra inatt kom inte i s'ng förens halv 1 sen skulle upp kl 6.45  för att hinna med bussen 7:50 tror jag var rädd för att försova mig därför vakna jag vid 5 tiden om mer halv sov , drygt.. 
Nu är jag på iaf.. Och som sgat vädret är underbart..

Denna resan är så dryg.. Vad ska man göra liksom ?

Pappa kommer iaf och hämtar mig i Halmstad sen , Grattis i efterskott papps. Den senste tiden har jag märkt hur viktigt det är att ha en familj som stöttar och hjälper en., Jag uppskattar alla på ett annat sätt nu när man är så långt borta.
Mamma och Pappa satt förra fre och i panik ringde runt för att jag skulle få en klipptid nu på fredagen, för jag hade panik, och sa jag MÅSTE ha en klipptid,

Dom har fixat det, imorgon kl 14 :) 

Ja min familj, jag har varit väldigt otacksam tidigare och bara haft massa begär .Antagit saker att tvätten tvättar sig själv och att disken också gör det , att maten finns alltid i kylskåpet och toalett pappret alltid också bara "finns". Det insåg jag väl när jag flytta till stan men nu när jag bor i OSlo är det så långt bort så det är ingen som kommer inom med lite mat för att vara snäll liksom. Eller kommer inom och ger extra pengar.

 Jag tror jag är en mer ödmjuk människa nu.  Jag trivs med mitt liv, där är mycket jag vill göra, men jag har börjat i en ände nu. Så det är bara att köra på:)

Kommer lite guldkorn från bra memoris med underbara människor :)

















.

Igår träffa jag Bekka nere på stan vi käka Pizza och snacka skit :) Blev även hem till henne med daim glass och kaffe från hennes ny inköpta kaffemaskin :)
Riktigt trevligt, jag tycker om denna tjejen så mkt,  blir väldigt mycket flipp när vi träffas , haha :) TUr vi hitta varandra :D

Idag ska jag till work 15.00 innan dess en runda på majorstuen. Gick förbi och såg en tröja igår jag ville köpa, se om den är kvar idag.


Martina, kan inte beskriva med ord hur rörd och glad jag blev av ditt mess häromdan. Jag längtar så efter dig. Det är ett sådant mess som kommer göra mig stark när jag är som svagast. Jag älskar dig <3

Nu längtar jag efter er där hemma, jag kommer imorgon, ska bli skönt bara njuta inte ha några "måsten" bara njuta träffa nära & kära samt ha kul.

Vi festar hos mina föräldrar på lördag :) SKa bli jätte kul och träffa er alla.  Saknar. See you soon.



<3


Härlig vårdag :)

Sovmorgon ? Nepp ikke idag heller. Fick ta T-bannan till SKullerud tog hela 30 min!! Men va mysigt o åka :) Intervju på ett bemmaningsföretag  som har dagligvaru butiks jobb som seven eleven , nervasen och sådant.
Skulle cheka mina referanse o så, behöver j inte det egenligen jobbar ändå 5-6 dagar i veckan eller iaf dessa två veckorna. men vill ha ngt mer ändå kanske köra lite dubbelpass.

Sen etfer det ner på Swebank o avsluta det konto dom är ju skadade här. Ska skaffa Nordea nu i veckan., Deras kontor ligger på Akke Brygge där var så sweet idag, solen stekte folk överallt :D

Utsikten från T bannan jag åkte på :)

Akke Brygge







Ser ni slottet ;)







Sen ner på Karl Johan till Egon där mina sambos satt  o käka, blev lite kaffe :)
Och jag var inne på ZARA innan, blev helt förälskad i 3 psr skor där inne, jag måste ha ! 10 cm klackar var det här ja :) Underbara så ska köpa ett av paren när jag fått lite cash när jag kommer hit nästa vecka.. :D Måste jag unna mig :D


Så nu var man hemma igen dom ringde från jobb fråga om jag kunde jobba dag imorgon så det ska jag göra och jobba kväll på ons :)

Jaha nu görs det kaffe här sweet :) SKa väl ta det på bakongen :)
Sen ikväll ska jag ta en kvälls fika, eller bir med Cameron som jag träffa i lördes på majorstuen , swett :)
Men nu ska jag inte ödsla mer tid här !

Krök på Lördag , ska bli kul och komma hem och fylla år :D Helgen kommer bli hård , det är bara förnamnet ;)

Much Love , Idag älskar jag alla, humöret är på topp :)

Vilken lördag ;)

Utgång igår.  Andys bar nere vid national. Jag fick komma in :WOW ett under ;)    Haft oflyt förra helgen så det var nice :)  Me and Tanjan sitter i baren , bjuds på lite öl och drinkar, folk är givmilda :) Är väl också för att dom vill få ligga.

En kille jag träffa där, spontant kolla in mig och sa  Smile , smile girl :) Sen snkke vi lite och han va trevlig o umgås med :)  Tills han BITER mig i halsen ! Hallå ? Jävla psyko, , sabba allt.  

Pratar med en annan snubbe för jag skulle ta taxi till Micke var det tänkt men han skulle få i mig lite fylle mat istället tyckte hana men när jag kom bort var där sjukt mkt folk så jag sa det jag drar.





Hoppar in i en taxi en kille som ska bara betala och hoppa av, efter 15 sek hoppar vi av båda två. ha.   Han sa också vi skulle käka ngt så blev att jag berätta att jag kna inte gå in där igen för jag skulle ju "hem". Han går och köper mat , Cameron som denne heter frågar ngt om taxi sen börjar vi  snacka om allt möjligt han är från Nya Zeeland och pratar bara engelska , jag fick Godkänt på min Engelska av honom, konstigt nog. haha. Fick hans visitkort så ska väl slänga iväg ett mess snart, alltid härligt med nytt folk :)

Drar vi iväg igen är nästan precis upp vid mig. , bendik som han heter undrar ju bara om han får bjuda mig på en resa till Spanien eller Thailand nu ! Skjut mig, vad är detta för kille ! Får mig och tänka att han är nog lite psyko han också. Men charmig, yes he is. Har hans nr han reser mkt bara hemma ngr dagar nu, han sa det du får mitt nr hör av dig om du vill :)

Nej nu ska jag sova 1 timme för sen ska jag iväg till jobb till kl 15.. fuck vad jobbigt.

Ska börja späna på vilken tid och dag jag drar till Skåne och hur länge jag stannar. har fått klipp tid nu där hemma, fan vad gött !! Ska klippa av en del ! ;) 

Så igår var min sista gång ute i Oslo utan ålder inne, nu öppnar sig en helt ny värld, där ALLA ställen är tillgängliga ;)

Och nu snart 20 de är helt okej , det roliga är ju att jag blir yngst ute nu igen med åldern, me like ;)

Hasta La Vista baby


Bra dag me like !

Idag, jobb inte så värst ansträngande, skulle jobba till 13 men tog och chilla lite extra och tog en extra grej till en söt liten tant så blev 14. Hem och solen skiner , och allt känns bara så underbart. Var på underbart humör. Pilla fyller ju 22 nu på sön så vi skulle fira på lör men så skulle både Dea och Jannica jobba kväll så Pilla gjorde också det. SÅ idag hade vi lite mys ute på stan efter jobb. Blev lite uteservering sen in och käka på ett annat ställe sen till Hard Rock , deras uteservering. Riktigt nice,  och jag tänkte hur mycket jag älskar Oslo och folket här. Jag kan gå ut en kväll träffa massa folk ,dom jag vill träffa igen kan jag träffa igen men dom jag inte vill träffa igen behöver jag aldrig träffa igen (om man inte har otur) i och med att Oslo har en hel del ställe. 

Satt även idag och tänkte på att jag fyller år nästa lör, känns sjukt., Känner mig fortfarande som 15. Men snart 20 hoppas jag inte blir som en gammal haga för det. Mina cash tog slut på mitt svenska nr så ska ladda det snart. 

Det som är skönt är att jag längtar egentligen inte hem till mina hemtrakter. Bara till personer, mina vänner och familj.

Men blir krök då den 28 när jag är hemma. Det ska bli kul :) Fan kommer ju tycka allt är så billigt då i Sverige, här i OSlo är ju allt cp dyrt. Helt sjukt.

men nu  när jag kommer hem för helgen kommer det bara handla om att ha kul , Inget mer , inget jobbigt som hänger över en som sist lägenheten fan deet var jobbigt,  nU kan jag bara kröka och umgås med familj och vänner.

Och måste säga Marlene jag längtar efter att få se din mage IRL :) :D  SÅ underbart.

Okej nu ska jag sleepa. Jobb imorgon bitti. Sen krök,

Iwi, Chelle, Martina  I miss u girls.


Halåååå

Igår skulle jag på intervju kl 12 , bara det att pappa skulle komma upp med båten och gå av vid havl 10 och han hade mat  med till mig. SÅ fick ringa kl 8 och avboka intervjun ska på den på måndag istället.. Sen svarar inte pappa när jag ringer , jag sover vidare. Sen ringer han, Jag är utanför din trappuppgång nu ! Jag hade bara en t-shirt på mig och inte gått upp eller någonting, på med en stor kofta. Detär ju han oOCH hans två jobbar polare.. Pinsamt. fräcsh jag känd emig NOT. Bjöd jag och Tanja på kaffe, sen stack dom andra  ner på stan medans pappa stanna här medans vi fixa till oss.

Vi fick massa godis och chocklad överlycklig blev jag! Och saft och havregryn,bröd, spagetti, olika soppor, champinjoner ja allt möjligt fan vad gött :D

Mm, sen ner till Hard Rock Cafe iaf så åt vi jag Tanja, pappa och hans två polare. drack öl och åt lunch, nice !!

Inte ofta man blir bjuden på lunch , fan vad gott det var!! :)  Sne fick jag springa bort till Swedbank kl3 hade jag  möte  med dom, dom är dumma i huvet också,. MÅste ha 10 000 nok för att kunna öppna ett  VISA kort + arbetsgivar intyg eller löne spec, helt sjukt! Var på Akker brygga ringde dom 3 gånger och dom fick förklara var. .

Sen tillbacks till Hard Rock så satt alla kvar coh Tess hade kommit , så vi fortsatte med öl drickandet :) 0.6 or :)  dyrt som fan bara !! Kosta 82 eller 85 kr. .  Mm sen drog pappa and his friend dom skulle ta Oslo båten till Köpenhamn igen.

Då kommer  Pilla och  Dea ner efter jobb så då sitter vi samlade alla sambos förutom Jannica som var i sthl.  Riktigt trevligt :D
Vid Akker Brygge.





















Sen skulle tess och dea på bio så dom lämnade. DÅ kommer nicsha och Ibbe ner och vi fortsätter dricka bir på uteserveringen, det var så jävla gött :) Uteservering är ju det bästa som finns !

Mm, sen skulle dom kolla AIK- Lexsand så vi joina in på Harrys. Mer öl. Jag kommer på att jag tappat bort mina swedbank papper med dosan! FAN! Springer in på Hard Rock får prata engelsk med en tjej som jobbar där, I looking for an orange letter ! Hon säger att det är på toa, sant och riktigt hittar det där, håller på att dö. Vem fan tappar bort sånt förutom ja ? !! Så jag plcokar upp och ger henne lite dricks "tips" ha och springer iväg. DÅ möter jag tanja ibba nischa bodin och 3 andra killar som vi var med som är på väg till Hard Rock, FAN"! SÅ jag fåpr smyga in mig på Hard rock jätte pinsamt. OCh  sen sitter vi lite på uteserveringen igen sen har grabbarna satt sig med två brudar där inne, en liten indisk sak med stora glasögon, grabbarna ville väl få ligga igår ;)

En av dom säger han har ett problem med en tjej jag och tanja "ooh men berätta vi kan ALLT ju vi är fan brudar !"

- Hon söker uppmärkasmhet hela tiden..
- Vaddå då ? Vad gör hon då?
- Hon ringer till mig och säger att hon precis rakat fittan

Jag och Tanja brister ut i skratt. HA HA HA, stackars kille.

Nej sen fick jag dra hem, full som en spruta ;) Va hemma 24  hade då börjat med lunchen vid 14 på dagen.  Sen imorses var det upp till Jobb som gällde. SÅg bussen och foick springa, idag igen. ovanligt. NOT. Nu Skinner solen här, våren börjar komma, underbart !  blir det Kantarellsoppa :)  Sen ska jag nog ta trikken bort till Micke och kolla en film,

Just det  ja, jag börjar nu planer min födelsedag fyller 20  den 28 Mars nästa lördag då, jag kommer hem och det blir partaj kan jag ju säga !  KRÖK! Fan vad billig öl och cigg vi har hemma !
¨på väg till jobb imorses. Tycker det är mysigt att åka T-bannan. Till och från jobb jag har musik som spelas i mina öron och mina tankar yr omkring, det är då jag tänker på allt och ingenting samtidigt, det är skön " ha för mig själv tid" helt ensam och det är så mycket jag tänker på, såg Koungens garde idag också på T-bannan. vad är det som är så damn sexigt med uniformer ?! SÅ hett, både såna ytliga tankar sen kommer de mer djupa tankarna också om livet, vi sviker och blir svikna, vi älskar och blir älskade, Allt går runt.  Vi ger och tar. Jag hoppas på att jag är en sån människa som ger mycket. Igår fick jag höra att jag verka vara en bra människa, kanske, kanske inte det beror på vem man frågar.

Nu ska jag sticka till Micke kolla film och ha det chill. ha en bra kväll alla. Sämre på uppdateringar nu när jag jobbar så mkt.. sorry.

Tanja, me loves you.


1:a hjälpen och jobb idag.

Igår var Malin och hälsa på, trevligt trevligt:)

Idag skulle jag på den lilla 1:a hjälpen kursen 12-15  även idag var jag sen och så bussen och fick springa ikapp, ser nog rätt dumt ut.. haha.

Iaf kursen var helt ok, men jag gjorde ju bort mig som vanligt, haha. SKulle trycka sånt på  bröstkorgen på en dock hjärt och lung räddning då 30 gg. det var bara det att jag tryckte på olika ställen hela tiden så alla skratta åt mig. ha och jag höll på att dö av skratt jag med.  Sen gjorde Malin ngt konstigt när hon blåste in luft så vilket team vi var tsm haha.! Tog även fota till mitt passerkort idag, fy fan vad fult men det är bara ett passerkport så what ever.

Prata med hon som har koll på tider vi jobbar och hon fråga både mig & Malin om vi kunde jobba kväll idag ! Självklart!
OCh jag som hade tänkt äta nät jag kom hem 15 fick köpa två piroger. SÅ kurs 12-15 sen 15-22,30 jobb.  Menkl 12  det har varit en bra dag ! Fick stjus av två av killarna på jobb till Majorstuen , gött !

Sen ringde det innan idga, var ett bemmaningsföretag så missat samtal visste inte vem det var men sen ringde dom igen, och ville jag skulle komma på intervju imorgon  kl 12  han skicka mig väg beskrivninhg på mejl för jag fatta inte när vi prata i teléfon haha.  Men kom på att pappa kommer och hälsar på imorgon och kommer med båten redan 9 på morgonen UUUsch.  Men sa att jag skulle ringa han när jag varit iväg men han har ju mat och gjer med upp så jag får ju ringa och ställa in intervjun imorgon istället. OCh  pappa vill inte bära runt på de i oslo så han vill väl upp till oss direkt .ööö. så jävla tidigt. men det får jag väl ta, hoppas dom köpt godis , det sa jag till dom !! Finns fan inget gott lösgodis här !

SÅ det blir spännande vad för gott man får imorgon. Hoppas på lunch på stan , please!
Nej det är ju fan när man väl är öledig att man inte får sov morgon , sen jobb tors -lördag dagturer,öö.

Nej nu ska jag nanna och ställa kl på 8 och ringa och avboka och ringa papps i samma veva som antagligen är påväg..
TIDIGT SOM FAN! Men ska bli kul ändå har ju saknat honom :)

GODNATT

Go kväll.

Upp tifdigt som tuppen idag. Var på väg ner mot bussen för att åka mot jobb. då ser jag den komma vid krysset så det var bara att sprina, samma sak hände igår jag flåsar in på bussen , jävla tur båda gångerna att busschaffisen inte ignorerar mig.  Haft en bra lugn dag på jobb. Åker hem sliten men glad över det vackra vädret massa sol idag :)

Sen har det varit chill idag. Tanja laga mat, spagetti med köttfärsås :) Sen nu såg vi filmen MIlk.  Helt ok dock kasst och inte ha text .  Fick mitt skattekort coh mitt norska personnr idag :) SÅ nu kan jag få passerkort på jobb, ÄNTLIGEN!  Ska nog ner och försöka fixa bankkonto nu i dagarna också inte kunnat det utan det norska person nummret.

Imorgon är jag ledig, Tis ska vi ha lite övning 1a hjälpen från 12-15 och på onsdag träffar jag pappa som tar båten hit över dagen, hoppas han bjuder på lunch.! :)  Får även på tis prata med ngn på jobb om mina nya tider, gick även idag frn Majorstuen hem tog 20 min, var riktigt mysigt :)

Varje morgon jag ska och jobba går jag förbi Koungens Garde , de militära först tänkte jag så .. Aaa vad nice lite ögongodis sen såg jag och kom då på, innan var folk alltid äldre än mig som gjorde lumpen. Nu är dom för fan 2 år yngre än mig ! Fan! haha, jag har blivit old !  Tiden går fort.   Usch.


Hjärtat har sina skäl som förståndet aldrig kan fatta

Hoppas ni  har haft en trevlig helg.
 Love


Fredag night m.m














Lite bilder från igår. Kom nyligen hem jobbat till 22.30. Börjar imorgon kl 8. SÅ det är mkt nu.  Blir inget party idag, är as trött så ska väl snart nanna.  Bye.


We can´t cry the pain away.





Fredag night

Blev ändå att jag satte mig på bussen mot Kjelsås för att åka till Bekka,. Tar typ 25 min tyckte det var jätte långt, inte van vid några avstånd här längre. Sen mötes vi upp och hennes pojkvän Petter kom och hämta oss åkte iväg nvet ikke vilket område vi var i iaf han och han polare bodde där i ett litet hus på hans föräldrars tomt. Några av hans vänner var där och v kröka och det spelades fotboll mellan vardasrummet och köket, kunde gått illa, ha ha.

Sen Taxi mot Oslo centrum. Vi åker till LUX och jag sa det att jag kommer inte in där, dom har nekat mig innan men vakten säger till Kristian du kan ta med en av tjejerna in och gratis jag var rätt snabbt vid hans sida. ! SÅ det var bara att traska in, s jävla gött :) Part party. Det var riktigt kul ! Så glad jag träffat Bekka hon är så härlig:)





Kommer fler bilder sen, hinner inte mer, ska iväg till jobb.

Sen behövde jag luft så jag gick och satte mig i trapan som fanns där, då kommer en neger och är jätte jobbig , och det var en sån dag igår att jag inte hade kraft till ngt. SÅ jag bara går men känner att det var jobbigt, mkt känslor och tankar igår så jag blev lite knäckt. Sen försöker Kristian prata med mig, och de ska ta taxi hem igen. Jag sa jag klarar mig och börjar traska mot vad jag trodde var frogner. Fel håll. Vänder igen, kommer efter 10 min till national sen kan jag vägen hem., Jag går där lyssnar på musik och tänker på en massa. När jag kommer hem är Tanja vaken och jag får sova i hennes säng och hon håller om mig, men sen sa hon att jag lukta för mkt sprit så hon vände sig om ha ha.

Du är min ängel Tanja., Jag älskar dig.

Fredag.

HAlllåå.. Idga hr man jobbat, (första dagen alene)  så jag hade bil ,och körde runt sjäv idag  på Röa ,det gick bra, körde lite vilse ibladn med fick ringa Ellsiv då som guida mig.

Men Fuck att jag inte fått mitt norska person nr än, kunde därför inte på inchekningskort så kommer inte in i lokalen.. Och han inte träffa hon som jag skulle prata om mer tider med.  Men blir jobb imorgon också kväll, och söndag dag. Det är greit. Vill jobba mycket nu, Tänkte på det inte hur jävla trevlig stad OSlo är alltså. Verkligen!

Ikväll har jag inga planer jag är rätt trött, men man ska aldrig säga aldrig, det vet väl dom flesta med mig. SÅ vi får se vad som sker!  En film hade varit mys.    Prata med Becca precis, blir kanske att jag festar med henne, borde väl fira min första arbets vecka ? Börjar ju inte förens 15 imorgon..

Just det bild från imorses. på väg till bussen.

Vilken underbar dag ! :)

Idag var det som sagt IKEA, älskar IKEA :D  
DEt blev handlat klädhängare till mig ÄNTILIGEN har man fått upp kläderna :) Galgar, ljus, blommor, och lite annat mys.
Går gratis buss till IKEA varje halvtimme så det är nice :)

Sen käka vi kötbullar potatis och brunsås med lingon! Fy fan vad gott :D  Och en liten dajm efterrätt :)
Tog en mellan portion fick 15 köttbullar !!  helt sjukt men guud vad gott och jag åt upp allt men höll på att spricka och trodde jag skulle kräka ett tag ,så komamätt jag var haha. Men då slapp jag ju äta ikväll;) Blev en lite cheesburgare bara :;)

SÅ hem och montera upp skiten trodde jag skulle bli galen av den jävla hängaren, den är inte helt stabil kan jag ju säga. men what ever. Det funkar ;)



Tanja monterar vår ny inköpta lampa :)



Vårt fönster :)




MIN hörna har blivit lite mer organiserad :D Otroligt :)

Efter monteringen blev jag väldigt stressad då jag skulle träffa Rebekka nere vid national för en fika. Kom ner och hitta henne vid Nervasen vid T bannan. SÅ gick vi och gick vi på Karl Johan vi hade ingen tanke på var vi gick utan bara gick och snakke snakke en massa.  Sen kom vi på den bra iden att ta en fika, men då stängde dom vid det fiket vi skulle in på kl var i och för sig 19.30 så vi drog över gatan till Donken istället. Blev kaffe ,  en mc flurry Oboy och en chees. GOTT :D


Sen stanna vi där 1 timme o bara snakke skit. Riktigt tevligt brud ! :) 

Me and Bekka.

(Måste också lägga in en kommentar om hur trött jag blir av omogna människor.. Väx upp för fan. Du är 22  år gamma!!!)

Sen vid 21 bar det av med Trikken mot Micke skulle chilla och snakka lite skit han hade ju lovat mig en massage efter 3 dagars jobbande ´och sagt och gjort , nacke och rygg är nu i top trim!  Känner i hela kroppen hur  mkt det behövdes, han är ju utbildad:) Skulle cheka en film men kl blev 23 och jag ska upp och jobba imorgon,  och vid 23.45 börjar kollektivtrafiken sega ner så bäst och vara back home innan dess.  Så det  får bli en annan dag.


Me and Micke (som gett mig namnet, Fröken Skåne :)

Nej nu blir det att slagga, för en dag med fler norska ord imorgon det blir kempebra;)

Nu blir det IKEA

Nu blir det IKEA idag! Underbart :D        Fan vad det snöar!!!!!! Mysigt när jag flytta upp men nu får det gärna sluta och bli vår..


.

Kommit hem från jobb nu. Trött men på bättre humör nu än tidigare. Imorgon ska det hända mycke trevligt iaf.
Uppdatering imorgon.


Nothing heard, nothing said
Can't even speak about it
All my life on my head
Don't wanna think about it

Feels like I'm going insane


KAn du sluta säga saker du inte menar!!!!!!!!!

Har lite sinne just nu, förstår inte varför man ska hålla på och ljuga och säga saker man inte menar , vad är problemet ?säg inget då för fan !!!

Oh, jag blir så trött..

Nu ska jag ut och gå i det underbara vädret med Tanja på en liten promenix och tänka på annat , sen blir det jobb .


Jobb, chill och mat !

Ja då var det andra dagen att gå brevid, var en bra dag träffa en ny svensk tjej Malin riktigt gött ! På jobbet annars var det lite kaos imose då deras schema porgamm slutat fungera så  det blev penna och papper idag. Mkt espresso chok idag :) Gott! Nej sen följde jag med Malin hem och vilken utsikt ! Sen berätta hon att hon varit uppe och åkt kälke i en backe som är 2,3 km lång!DÅ tar man T-bannan dit sen när man åkt ner , som tar cirka 15 min tar man T-bannan upp för backen igen ! SÅ jävla gött ! SÅ det tänkte jag göra i helgen! Upp med varmchocklad eller bir !

DEt hade varit riktigt nice ! :D


Detta är en bild från helgen ska ta bussen ner till stan :)


Och detta är då mina sambos :)  
                                  Dea, Jannica, Tess Och Tanja.          (Pernilla saknas på bilden. )


Sovmorgon för fröken Skåne imorgon :) Börjar jobba kl 15.00. Ciao!

Gick upp 6.30 idag ! puh.

Har inte gått upp såhär tidigt på länge ! Och fina Tanja gjorde frulle till mig.

Tog bussen till Majorstuen sen T-banan, inte varit ute i rusningstrafiekn på morgonen innan och när jag stod på T -bannan tänkte jag verkligen, detta är Oslo detta är en huvudstad. DEt var så mycket människor som hoppa av och hoppa på överallt  , kolla bussen sen på vägen hem och det går 12 avgångar i timmen då vid några timmar på morgonen och eftemiddagen, vid rusningstid, det är var 5:e minut, då tänkte jag på hur mycket folk som passerar hela tiden det är sjukt ! men gött , och det var bara min buss, det går många bussar överallt hela tiden här.

Jag hade min första dag att gå brevid idag då. Carro ska ju givetvis skämma ut sig.  Kommer i tid, ska in och hänga min jacka i ett omklädningsrum, jag går in på killarnas där var 2 st också som bytar om , kanske inte jätte pinsamt men endå och dom kollar på mig och bara , nästa dörr. Okej lungt ju. Sen går jag in i vårt rum personalen på mitt område har, då kommer en av dessa killar in, han pratar inte med mig, han skrattar. TAck! underbart ju,.

Nej sen kommer fler ur personalen hälsar osv sen har jag en tjej jag ska va med hela dagen, rätt chill idag lite mediciner hit, lite mediciner dit, lite frukost lite annat, inget speciellt tungt. så det var gött. Hon är väl 35-40 hon jag är med rätt rolig, vevar ner fönstret i bilen när vi kör runt och tar en cigg, hon sa de "ja får ha rutan nervevad lite mer nu för dom tycker inte om när jag röker i bilen", haha.?!

Blev mycket kaffe idag, och sen tog hon ,jag och den här killen som skratta åt mig T-bannan samtidigt. Och att prata svenska där idag va ju lungt men nu har jag verkligen börjat säga " Hade" sa jag till dom sen när jag hoppa av, är ju lite konstigt samma med "koslig"t, som är typ mysigt att säga saker på norska är märkligt, nu börjar ju verkligen mitt liv här på riktigt. Det är ingen lek, jag kommer inte hem till Ängelholm, inte den närmaste tiden iaf. Kanske på besök men inte  mer.

 När jag satt på bussen sen tänkte jag det, jag har mitt liv här i Oslo nu, och det har jag inte riktigt vågats hoppas på, så jag har inte tänkt på hur allt blir i framtiden och bla bla men nu om jag börjar jobba är det verkligen det, och det känns skönt att kunna känna det, jag bor inte bara i Oslo, jag har mitt liv i Oslo.


Party Party :)

Japp, igår var det ju dax för att pimpla vin, hade svårt först för kände mig bakis, som jag antagligen förstjänade. Men det var ju bara att köra på. Jag , Tanja, Emelie, Dea + Nina & Anna från GBG, Tess ,Jannica som bott här i helgen då. sen kom lite annat folk. Va  melodifestivalen på Tv också men guud vad drygt det tar ju aldrig slut!!!!! Tävling efter tävling  2 chansen och skit.

Men iaf  vi börja dricka vin och som alltid blev det " jag har aldrig"  ett tag trodde jag verkligen att jag skulle kissa på mig så mycket jag skratta. Så man lärde ju känna varandra lite bättre ;) haha

Sen ska vi ju till LUX ett stor st älle här i Oslo. Vem tror ni blir nekad i dörren ? Ja, jag bara för jag inte är fucking 20 år. SÅ löjligt.  Och jag var ju den enda av oss som inte var 20 så alla andra fick ju komma in. Kul !

Nej jag sa nog att jag skulle hem, men allvarligt talat, ni som känner mig vet att jag inte gick hem, jag ändra mig rätt fort på den punkten.  Hitta 3 killar , hängde med dom till vad hete det , något på T. Där träffar jag 2 brudar jag börja snacka med ungefär  så här : " Hej jag har inga vänner, kan jag hänga med er ?" ungefär det är lite roligt för den ena bruden säger hon känner igen mig,  omöjligt sa jag. Nej det visar sig att  för 2 veckor sen på Gambler dansa jag skit mycket med henne innan jag blev utsläng och blev av med min jacka. Världen är liten till och med i Oslo ibland har jag märkt.

Sen är det en nosk jag börjar dansa värsta par dansen med, nu idag är jag glad att jag inte känner så många i Oslo tror jag var lite pinsam där igår,  sen nästan lite som i musikalen grease går fram och den andra backar ,lite spel av det hela kna  man säga.  kul va det, men vad tänkte jag ?!!  kanske bra om jag kan va normal någon gång jag är ute. haha.

Sen är där en tjej ,vi bara connectar haha hon dansar också så vi börjar dansa med varandra och sen bara skrattar vi och jag prata med hennes pojkvän lite,  slog henne en pling idag och vad vi skratta. Hon trodde jag var norsk, jag trodde gon var norsk vi båda är svenskar, nu ska vi ses i veckan ,  shit  vilken härlig brud alltså!

Nu kommer lite bilder från gårdagen, nu blir det snart läggdax. Ska upp tidigt imorgon.!

Hade !















Baaakis..

Usch idag är jag bakis.. Precis käkat en pan pizza och tagit alvedon.. Rött vin gör ju en så dålig dagen efter.. :S

Jaha igår chilla jag hela efetmiddagen var ensam ju så det var väl rätt skönt. Sen kom Tess hem  efter jobbet så vi började dricka lite röd vin:) Sen kom Jannica och Pilla också ,mer rödvin, och sen Tanja och Emelie :) så vi satt här oc drack vin, trevligt :) 










Sen blev det att jag Tanja och Emelie stack till Ibba och Nischa.  Blev det vitt vin. Sen blev det att vi skulle till ngt ställe, vad händer ? Jo jag får inte komma in.. Fy fan vad drygt alltså. Så jag gick in på ett annat ställe precis runt hörnet där var det inga problem.  Men hur kul var där liksom? Helt själv!

 SÅ jag tänkte traska hemmåt då står den här snubben och spelar saxofon, jag kände för att va lite givmild så jag hällde ut alla mynt jag hade till honom och stod och prata med honom ett tag :)





Sen kom några killar förbi och vi började snacka och dom sa det att varför skulle jag hem nu liksom, så jag hängde på dem, ner till något ställe, jag behövde inte visa legg tror en av dem killarna känner rätt mkt folk för de två ställena vi gick in på kände han dem i dörren  och jag slapp visa legg, tur !.  Det senare stället vi var på  var ju nice men dom är bara borta så jag chillar lite där och snackar med folk sen hitta jag en av dem, så han följde mig så jag hitta hem. 

Blev inte mycket fotat igår tyvärr.. Och dagens planer är att vi har förfest här hemma , så det blir nice :)  Sen utgång , vet inte var men uppdaering imorgon ! Nu ska jag kolla Life of Ryan weekend break.  varför ären sån stil han har så het ?  Ni som inte vet han bland annat vunnit pris han är bäst i världen,   nummber 1 , han är grymast på skateboard.

Livet är en fest. Ikväll också ;)

Hoppas ni hade kul igår tjejer där hemma och firade Bea ordentligt !  :)


Men oh sluta!

Tycker att vissa människor ska psyka med mig hela tiden. Vad är problemet ??! SLuta säga saker ni inte kan hålla, sluta va sånna svin.  Blir så trött.

Men tidigare i denna Oslo vevvan fick jag ju ett smeknamn "snark Lisa" ha ha. Igår fick jag ett nytt smeknamn " Fröken Skåne" haha. Jag har blivit lovad massage nästa tors för att jag ska jobba mån-ons så det ser jag fram emot, fan vad skönt precis vad jag behöver !  och fika, det är Micke,  norrläningen som jag träffa påå Gambler för någon vecka sen som kom med denna goda ide, ska bli trevligt !  Även han som givit mig Fröken SKåne namnet haha.

Nu är jag ensam i vår lägenhet, har jag aldrig varit innan ! Weird..  Tanja är nere och möter Emelie på buss terminalen sen ska dom vara på stan några timmar och dom andra tjejerna jobbar.  SÅ nu i efter middag ska jag ha några "ta hand om mig själv" timmar. Ta en lång dusch måla naglarna norpa ögonbrynen och lite sådant.  För sen kan man ju inte räkna med några lång duschar när vi är iaf 8 pers i vår lägenhet från och med ikväll tills på sön. SÅ nu gäller det  !

Kvällens planer är jag inte säker på, men tror att Tanja och Emelie ska till Clodion så tror jag hänger på :)




Hitta denna bilden och ser ut att vara från min period då ingen av mina tjej kompisar ville ut och festa.,   SÅ jag hängde  med gamla killkompisar från grundskolan. Men kul var det ! Ni tog bra hand om mig :)  SKön känsla att alltid vara välkommen :)  Jag saknar er också, jag saknar hela grundskolan egentligen, fy fan vilken klass vi hade ! Vad många sjuka saker som hände.. Kommer ni ihåg när vi hade ART ?












Saknar denna tiden iaf, men det är som med allt annat livet går vidare,  och det är inte så att jag är missnöjd  med mitt liv nu, bara tänker på massor med minnen som gör mig full i skratt. Raggarkullen, chelles klassfest, festerna hemma hos affe ( chelle kastad i poolen, jag tejpad med silvettejp på golvet, + jag och chelle bada bakar. eller bada, ikastade.. haha,, intern skämt :) lärare ander polis, Ulrika- kom han i tid eller kom han inte alls ?? ! hah. Sälen , ullas näsborrar ja där är så mycket. Mina minnen bär jag alltid med mig. Saknar er. Längtar till återföriningmed klassfest! fy fan ingen kan ju festa som oss ;)  Ps . bilder från 8 klass upp till 1 året i gymnasiet.  Är ett tag sen ;) Vilken sammanhållning, vad mkt vi umgick även efter 9:an as kul :)

/  Kärlek från  Fröken Skåne 

Vilken underbar Torsdag !

Idag skulle jag på intervju kl 13.  Inom hemtjänsten ska dit och gå brevid mån tis dag nästa vecka och ons kväll! Så härligt :)   SÅ blir väl att man har ett jobb här snart ! Går allt bra med det blir det väl att jag börjar 1 april , hade vatt så jävla gött, då är min framtid i Oslo säkrad! Detta är ju den sista pusselbiten jag behöver ett jobb så jag kan bo här. Och nu känns allt jätte bra!

För att komma dit  till intervjun va det bussen till Majortuen tar 5 min dit, sen T-bannan i 7-9 min så var jag framme ! Gångavstånd på 5 min.  Riktigt smidigt!

Sen blev det tillbax till Frogner var tvungen att hämta  mitt pass till mitt skattekort sen bussen ner och sen bussne hem.

  hade inte fixat mitt skattekort ,så ner fort till skattekontoret och lämna in det, han sa att det kommer om 1 vecka ungefär , men ibland är dom ju dryga.. Utan skattekortdrar dom 50% i skatt!!  Och då får jag med skickat mitt norska personnummer så jag kan skaffa ett kontokort här i Norge:)

SÅ idag blev det fläskfile (inte igår) med ris och sås med kantareller som Tanja fixa hon är så grym på att göra mat :) Och en cider till det :) Blev ett glas vin nu ocskå för att ha det lite mys och mass godis och poppisar :)

Nu är jag och Tanja ensamma i lägenheten men imorgon blir det full rulle !
Tanja, Dea och Jannica har alla vänner som kommer imorgon ! Så nu på lördag ska vi har förfest! Vi komemr ju bo iaf minst 8 här  helgen så, men det ska bara bli kul :)

Och nu har Jennie och Koppen kommit hem från Thailand så blir väl o plinga imorgon o höra hur allt är, innan dom åkte sa som att dom skulle ha fest när dom kom hem :)

Oj, madrassen har jag glömt. Tanja köpte en pump oich blåste upp den när jag var iväg.. Då säger Tess sen att vi har en pump här.. ha ha. SÅ är livet.

Tanja. You and me darling.  You know I love u !

Vilken grej vi har gjort tillsammans av att bara kännt varandra några månader, vi har en speciell vänskap <3
Ville bara säga att jag älskar dig i vårt och torrt.


Shopping/ tvätt/ mat på Donken

Blev ju att jag glömde min kamera när jag och Tanja skulle ut på stan.. ! suck.

Men vi bestämde oss för att kolla butikerna diag och jag höll på att dö, så mycket fina skor och kläder här är. Ett par riktigt snygga pumps ska jag unna mig när jag får ett jobb. ! Så ge mig ett jobb! Behöver verkligen det .. !
Ont i axlarna och nacken har jag nu ocskå. är väl för bussfärden antar jag. Så lite massage hade inte suttit fel.

Blev iaf att jag köpte mig en grå /blå overzizad tröja, ett par vita tygskor till sommaren, och strumpbyxor.

          


Blev inte att vi han med  luftmadrassen idag så det blir på morgondagens schema.  Blev att vi åt på donken idag också, vad gott :D

Men men är trött idag så ska läsa lite sen sova. och väntar på att  mitt lakan ska torka  först.. Blev att vi tog ur det ur tvättmaskinen rätt sent. Puss & Kram Godnatt :)



Godmorgon Oslo:)

Dagen började med att Tanja kommer med fukost på sängen till  mig ! Varm O´boy och mackor med räkost, ost,&gurka. Vad underbart :) Gjorde at jag fick en perfekt start på min morgon!  SÅ omtänksamt :)  Tack tanja :) Du är underbar!

Dagens planer är följande..

1. Dusch och fixa till mig
2. Sätta igång tvättmasiken (sängkläder)
3. Bussen ner till stan
4. Köpa nytt sim kort. ( Råkad bli av med det hemma i sverige mitt norska nr då.. )
5. Fika med Tanja
6. Upp och hämta vår luftmadrass och gå och blåsa upp den på Q8 eller statiol

Sen blir det fläskfile ikväll som jag  hade med mig upp igår :) Tanja får laga, jag är bättre på och laga  mat nu, men inte tillräckligt bra för det..

Har inte hunnit med några foton än, men det kommer ikväll från vårat äventyr på Q8 m.m ;)

Sen läste jag SOLO och där var ett repotage om blinddejter så jag sa det till Tanja (lite ironiskt)  Men Tanja en blind date måste jag göra någongång vad hemskt och kul samtidigt . Tanja tar ju detta väldigt seriöst och har nu fått för sig att detta är hennes "stora" uppdrag så vi får väl se vad som händer.. ha ha hon är så rolig min Tanja. 

Såg twilight igår också, jag är så kär i den filmen funderar redan på att se den ikväll igen. så underbar !



Ha en bra Onsdag!

Back home :)

Jaha då var man hemma i Oslo igen :)  Prata med en tjej på bussen som jag antagligen ska festa lite med  hon flytta upp idag ,kul :)  När vi kom fram  hoppa jag av och tog av alla mina saker. Sen kom Tanja efter 5 min ;) Hon hade blivit stoppad på bussen av kontrollanter, hon hade mitt busskort men det är till 20 år så hon fick 750 kr i böter.. FY FAN !  det är  inte kul..

Nej men så tar vi alla mina grejer som väger ton..  Åker släppar på det i bussterminalen.  Och ska ner för en lång jävla trappa för att komma ner till taxi. En vänlig engelsk man ser vilken stor väska jag har och erbjuder sig att hjälpa mig. Och han ångar sig nog. Han var nog chockad den var så tung. haha . han sa det " Do you have stone in this bag, or what?!" haha

Sen hade jag massor med mat upp Tanja och jag är så lyckliga med så mycket mat :D

Och i helgen blir det fullt ös! 
Nästan alla som bor här har vänner som kommer upp  Så vi kommer bor minst 8 här i helgen men ska bli kul :) Så vi ska ha förfest här på lördag :)


Lite update om boken. Bakgrundsinformation .Tessa har snott sin pappas bil  och är ingen van bilförare Zoey hennes vän åker med. Det står ett gäng killar på cyklar och blockerar vägen.

- Vad ska jag göra? säger T
-Backa, de kommer aldrig flytta på sig. säger Z

Tessa vevar ner rutan och ropar " flytta på arslena"
De vänder sig om och masar sig slött ut i vägkanten och flinar när Tessa kastar slängkyssar åt dem.

Zoey ser häpen ut. Vad har hänt med dig?
"Ingenting jag har bara inte lärt mig backa än"

Jag måste säga denna boken är bra!! :D

Nu ska jag se Twilight  ohhh LOVE


Hej Norge!

Nu är man över gränsen :) Tänkte precis skriva ett inlägg om boken. MEN vi blev stoppade i tullen i ett sådant garage som dom stänger på båda sidorna. 4 tullare kom på bussen med en söt liten knarkhund. DEn markerar och 4 pers får av bussen. Sen frågar dom alla om var man kommer ifrån, vad man ska göra i Norge och var man ska. Sen ber dom oss alla som har bagage gå ut och ta ut våra väskor och visa vilka som är våra. Jobbigt. jag hade en resväska , en sportbag, en liten väska och en påse med en luftmadrass. SÅ det var mkt stuff! Iallafall sen fick vi gå in igen och nu har vi precis fått fortsätta våran färd mot Oslo. 2 st kom tillbacks på bussen. Och två kom inte med nu. Synd en kille & en tjej. Killen var ju lite ögongodis så det får jag klarar mig utan nu. Thats life. haha. Nu är jag snart framme ! 2 timmar typ. Love and Peace (not drogs)

Jag, resklar.


Tess:)


Älskade Tess give me a kiss :)


Bye bye Ängelholm för denna gången.

Hej allihopa. Igår blev film Patrik 1,5 hos Iwi med henne och chelle :D Mysigt! Mkt jag glömt berätta känner jag.. ! SOm när jag träffa Tess nu precis när jag kom ner. Hon kände inte igen mig, det var hemskt och gjorde ont i hjärtat. Det är vår hund då. Antingen kände hon sig sviken av mig eller inte kände igen mig, vte inte vilket.. SÅ idag var vi ute på promenad. Det var jätte skönt ! Det konstiga är när jag är i hjärnarp och är i skogen som innan när jag red eller nu går med Tess. jag tänker på allting och ingenting samtidigt, det är en konstig känsla, mäktigt känsla. Jag älskar den där hunden oerhört. DEt var jag som valde henne i kullen och det var jag som var på hundskola med henne. Hon är så fin. Hon är så stor nu! :) Kommer någon bild på henne sen. NU sitter jag iaf på bussen upp till Oslo, känns bra det räckte för denna gången att vara hemma. Igår var jag och handla på Willys massa mat och vin har jag med upp :) Tur pappa körde mig till Halmstad och hjälpte mig packa in ! Sen kommer Tanja och möter upp mig på centralen i Oslo :) Behövs ! haha. Jag har ett lugn i mig idag det är skönt. Hitta en pocket bok igår också jag måste berätta om. " Innan jag dör" heter den, jag känner den kommer beröra mig och göra mig till en bättre människa. Mina problem är inte så stora om man ser hur andra kan ha det. Jag citerar baksidan. " Sextonåriga Tessa har leukemi och vet att hon ska dö. Vad ska hon göra under de månader hon har kvar? Hon har ju så mycket som hon inte hunnit med. Så hon gör upp en lista över saker hon vill göra och uppleva innan hon dör. Högst upp på listan står att vara tillsammans med en kille" Jag var tvungen att köpa den igår läste jag 78 sidor denna boken kommer inte vara länge har redat varit närma och gråta känslig som jag har blivit haha. Nej nu ska jag läsa lite ! Bye bye Ängelholm

Våren är på väg


Vårkänslor :)


Lovisan, Sara & Me :) <3


Love :)


Godmorgon Ängelholm

Hej hopp! Igår var det hem till mina kusiner i HBG Erik fyllde 2 år så skulle firas. Jag mådde ju skit men fick ta en dusch och åka dit. Lekte med honom och Agnes. Erik var så mycig en liten två åring som var så fin, jag blev lite barnfrälst så mysiga dom är. Kände det hade varit mysigt och skaffa en liten katt eller valp nu men det är ju inte rätt tid för det nu, det går helt enkelt inte så det får vänta. Men jag längtar. Sen åkte jag hem till Iwi jag Iwi och Chelle kolla film och hade det mys. Underbart att va med er tjejer. Känns konstigt och vara hemma i Ängelholm. Det känns bra att åka till Oslo imorgon igen, men jag vet att saknaden efter mina tjejer jag träffat i helgen kommer lika snabbt som jag sätter mig på bussen. Men nu har jag fått ett break här nere fått ny energi av alla dom som tycker jag gör rätt med Oslo och jag har fått känna att när jag kom hem var allt som vanligt igen, ingenting förändras med sina vänner. DEt har bara varit befriande och underbart. Men nu måste jag gå, ska och handla mat med mamma som jag ska ha med upp! :)

Jag & Sofi :)


Jag & Jens :)


:D


:)


Babes <3


Älskade


Love <3


Me and Jossepower <3


Jag & Martinan <3


Alla tar kokain i kvidige

Hej, är hemma hos mina föräldrar i Hjärnarp. Jag mår skit. Tror jag skelar med ögonen och helt borta bakis eller full, hm ? vilket av det ? ja vet inte haha. jaha ska man berätta om helgen. I Fredes kom Iwi, Chelle, Martina, Bea, Rebbe, Lollo, Sara så förfesta vi hos mig, riktigt kul. Va underbart att träffa alla tjejerna :) Sen blev det utgång ! Det var sweet:) Så igår blev det att jag stressa ihjäl, packa ihop i min lägenhet och skulle och äta hos mina föräldrar , köra Iwi och Lollo till Johanna i Förslöv. Blev ju 1 timme sen till hjärnarp ingen har sagt att jag ska köra min bror så det blev lite irriterande. Så blev middag hos mina kära föräldrar dom hade lite gäster också. Sen iväg till Charlotta. Skaka i kroppen så stressad jag varit. Har inte haft en endaste lugn stund sen jag kom hit. SÅ mkt och göra och så lite tid! Sen gick vi ut då., Krök :) Nicks, tress o se morris. Va en kille på nick så var helt borta, ha. Han dansa och sjöng" Alla från kvidinge tar kokain" ha ha det var så kul haha. Sen så de tjejerna jag var ute med var ju förhållande brudar Charlotta, Annika och Charlott. Så vid 1 tiden skulle alla hem och mysa! Så Singel carro vill ju festa så jag ringde jeppe hade träffat han innan så han var på Morris, så jag traska dit:) SÅg det i min studnetmössa i förggår han kommentar "Jeppe + Carro= paggad" Klockren kommentar jeppe haha :) Ja så på Morris var det bir o träffa lite folk. Nice :) Sen gick jag o Johannes o skulle hem hitta cash på gatan , gött :) sen skulle jag flytta ut ur min lägenhet idag och han var sås näll att hjälpa mig :) Tur jag var full när jag gjorde det bara garva, jag var inte gnällig bara skratta. Så det sa va. SÅ upp tidigt som fan det var drygt och flyttat hela dan, hade så jvla mycket grejer , tog mkt längre tid än vad jag trodde! äntligen över. ! SÅ nu är jag i hjärnarp. och ser fram emot att komma hem till OSlo igen. Det har varit jätte kul att hälsa på , men jag vill hålla det som att bara va besökare i denna staden för tillfället. Och komma ifrån människor som påverkar en negaivt. Nu ska familjen till HBG o fira Erik, såna grejer man slapp när jag var i OSlo. Får se om jag följer med.. Lägger upp lite bilder nu :) Tack underbaraste älsklingar för en underbar helg :) Mycket kärlek från mig, till er.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!