Party Party :)

Jätte kul att träffa Chelle martina & Iwi igår :D saknat er jätte mkt. Vi satt hos martina och drack lite alkohol;) Jag kom hem kl4. så nice. Upp tidigt kl 11 var Ida här, hon ska hyra min lägenhet i 2:a hand. Jätte trevlig :) Så blir att flytta ut mina stuff på söndag. Känns skönt och lite vemodigt. Men mest ett stort steg i Norge planen:) sen var jag uppe på mitt gamla jobb med kladdekaka, dom är så underbara där, har saknat dom! Så jätte kul att träffa dom :) Sen stan en liten runda. Sen upp till Iwi kände ngt konstigt i halsen igår, så åkte till doktorn idag jag har en svullen lympskörtel det är ingen fara men den känns jätte stor, obehagligt.. Men dte går väl över.. haha glömde nästan berätta, Igår fick jag en lite present av Ii & Chelle , haha :) Lyssna på detta : "På tårna du älskar att pilla, Färgen av en morot du gillar. När du är bakis hemma och chillar =) " haha. Det är såklart mina organga strummpor det rimmas om, så jag fick ett par nya. haha. av konstig vana brukar dte bli orange strumpor och grå mjukisbyxor när jag är bakis. Ska sätta på mig dom imorgon. haha. Nu är det dax att fixa till sig, mina girls kommer sen ska bli underbart! Ska vi festa lite här innan vi drar ut på krogen ;) Har saknat er så! :D så när carro är hemma är det fest ;) Så det så ! :D Uppdatering på kvällens galna handlingar kommer imorgon. Ciao ;)

Fin Lucia bild :)


Vi ikväll ! <3


Hej Sverige !

Hello :) Igå var det vin och middag på clodion för att jag skulle åka idag. Måste berätta. Jag är KÄR ! såg filmen twilight igår, så jävla bra! Jag är kär i Edward då vampyr som han är, kom och bit mig vet ja ! ;) Tanja har länge sagt att det är en bra film och hon har sett den 3 gånger sen vi kom upp! Jag fatta ju inte det . Nu jag bara längtar efter att se den igen! Nej så jag kunde ju inte sova den var klar vid 1 sen hade Tanja sovit ngr timmar så hon vakna o vi bara prata om snyggingen:)Och spåra ur :) "Jag har väntat hela mitt liv på dig" SÅ jävla klockren. LOVE. (sa Edward till Bella) Sen hade vi funderingar om att hänga på Nischas o kittlarn som har en kristen vecka. Dom ska till kyrkan på sön. Undrar om jag kommer synda mkt nu när jag är back home,då får det bli omvändning när jag kommer back till Oslo. Får vi se när helgen är över. Ja imorses fick ja gå upp halv 7 då hade jag knappt sovit ngt. Packa det sista kvart över 7.20 tog jag bussen ner till bussterminalen. Swebussen går 7.50 så ja vad säger man. Carro, 'är inte bra att passa tider.. Är där 5 min innan bussen går stressat ihjäl. Nu sitter jag på bussen trådlöst internet är ju nice! Går tiden lite fortfarande, nu har jag 1 timme kvar till Halmstad där papps ska hämta mig :) Ska hem till Hjärnarp först har ju inget duntänke eller handukar hemma allt är i oslo så får låna lite stuff. Sen prata precis med Martina gumman :) Vi ska festa till det idag :D hehe ska bli så kul! Evighetersen jag träffa henne ju, ska ringa Iwi och Chelle och träffa dem också idag tänkte jag, mina tjejer jag saknar er så! Tanja du med, kommer vara väldigt konstigt och inte träffa dig fören på mån! Känner redan lite saknad vi gör ju allt tillsammans ! Okej om ni undrar varför mina inlägg ser ut såhär är det för jag vet inte, innan kunde jag göra mellanrum dt funkar inte kan inte göra fetstil. så drygt. Jobbigt och läsa såhär.. Aja. PUSS <3 Jag är happy today.

:)


:)


Mys dag !

Godmiddag ! Idag är jag på betydligt bättre humör än igår. SKÖNT! Igår när vi skulle och hämta min jacka på Gambler var den inte där, så någon har ju snott min jacka och sjal men igår , jag hade varit arg på dagen så sen på kvällen då när dom berätta att den inte var där, jag brydde mig inte jag orkade inte mest skratta och sa, ja men det finns ju värre saker som kan hända det är ju ändå bara en jacka !!Det är ju fruktansvärt irriternde, men vad ska man göra ? Skit i det. Sen när jag och Tanja var på väg ner till Cloidion , trillar ju en stor isbit ner precis några centimet från Tanja, vi kunde dött, jag skojar inte ! Det var skit läskigt! Nu håller jag på att tvätta för att packa med mina saker för att åka imorgon, blir dock väldigt lite grejer med hem , ska köpa mat o vin och sånt hemma och ta med så behöver mkt plats i min väska ! Men bussresan ser jag inte fram emot, kommer bli drygt.. öööööööö. Ska bli kul och träffa er där hemma. Nu blir det käk !

..

Tänkte på en person precis, varför? men precis blev jag riktigt jävla arg. Tänker på massa dåliga grejer, och jobbiga idioter. Nu är jag så uppe i varv och så arg, vet inte vad jag ska göra. Just nu vill jag bara sova bort denna dagen , den här personen gör mig så lack. Jag orkar inte mer. Jag skiter i detta nu. Ska hämta min jacka nu sen och ta en kaffe på clodion hoppas det får mig att tänka på annat. Sandra Jennie och Ibba kom hem !! Saknar er. Hade passat perffa att dricka kaffe och chilla med er idag.. Varför gör du såhär mot mig ? Vad har jag någonsin gjort dig ? Nu orkar jag inte mer. Nu rdra jag o sen ska jag nog springa en lång runda för att bli trött ochavreagera mig, sen ska jag lägga mig o sova bort denna dagen.

Im going home !

Yes, eller hem och hem. Till Ängelholm nu på tors, har bokat biljett så är i Halmstad vid 14 tiden. Ska hem och hälsa på nära och kära ska bli kul! Åker hem till Oslo på Måndag igen ! Så jag har mycket att göra tiden jag är hemma ! Mkt folk jag vill träffa , utgång kan ni ju räkna med att ni ser mig i dimman både fre och lördag! :D Några tips på vad som händer i helgen i Ä-holm ? ! har inte så mkt koll nu ju.. Blir att färga håret DIREKT när jag kommer hem , längtat efter det. Sen blir det köpa en massa käk och vin och ha med upp till Norge-land =) Kära vänner, jag saknar er så. ska bli skönt och bli lite ompyssland hemma i Hjärnarp också, lagade middagar med kött osv ! jag är SÅ trött på pasta!!! Så det blir att hämta energi hemma genom att träffa de personerna man längtat efter. Sen blir det upp och ta tag i livet i Oslo igen. Just nu har jag nog kommit i en svacka.. Att inte fått jobb än och så, inte bara det sen gör man inget bara sover & ja. Man blir trött.. Så jag hoppas jag kommer hem och får enerige och ork av alla där hemma för att sen upp och kämpa på. har mejlat några mejl idag också. Så det är väl bra. Skulle bara säga det. oh.. nu måste jag hämta min jacka.. :S hur ska jag få tag i den ?! Blir så trött på mig själv ibland alltså.. Ses i helgen : ) Michelle, Iwi & Martina jag saknar er sjukt mkt <3

Snö :D


Trött idag.

Idag har jag varit väldigt trött, börjat sova väldigt mycket. skönt ! Men tog en promenad innan , riktigt skönt behövde rensa tankarna, va ju jätte fint väder idag med solsken och snö :) Som sagt skönt och gå en runda. Ofta kommer så många tankar upp då bara , idag tänkte på vad jag ville bli, att jag borde börja läsa, tror det har och göra med att jag snart fyller år det gör en påmind om att man (tyvärr) inte är 15 år längre. Jag är ju inte gammal, men tiden går fort. Jag blev inte ett dugg smartare av att tänka på det och vet fortfarande inte vad jag vill bli. Men läsa vill jag, ska ändå jobba i drygt 40 år till så varför inte läsa 3 år då ! Jo läsa vill jag. Nu handlar det ju om att skaffa ett jobb här vilket inte är världens lättaste, är det ju inte i Sverige heller om man säger så. Skicka iväg lite mejl idag. Nu hör jag i bakrunden den här Grandiosa reklamen kan den utantill nu. Är typ parodi på Idol, alltså en jury sen kommer folk in och gör konstiga saker ungefär. DEt roliga är att detta är reklam för Grandiosa - utan paprika! (Och den kostar 10 kr mer än den med paprika. ) HAllå?! Vi har väl alltid i Sverige haft Pizza utan paprika ?! Detta är första Gransiosa utan paprika ! helt sjukt. Sen köper alla pizzor på ICA & så pizzerior finns inte alls i samma utsträckning & då är det riktigt dyrt också ! Vill färga håret och klippa mig nu !!! GAH ! Känner för att skaffa mig en mysig liten hund eller katt, så mysigt. Ocvh vilken kärlek dessa djuren ger, dock vet jag att det är omöjligt i min situation nu , men för eller senare ska jag ha en liten hund. Men om det dröjer 10 år vet jag inte. Men vilket mys :)

:)


:)


:)


:)


Söndag, bakis dag.

Igår blev det som sagt hem till Stefan och Tone, kolla Rögle.. Sen blev det vin och så :) Blev att vi stack iväg till Gablers sen där vi hade bord. Och det var ju trevligt, träffa några killar från norrland kul med nytt folk :) Det var sweet där, men jag var tvungen att gå sen, och jag gick. Och glömde min jacka o sjal sen hitta jag inte garderobslappen.. Så stod och leta efter den ute vid någon trappa.. Hitta inte den.. Då kom där två killar som börja snacka med mig, o jag orka inte bry mig om den jävla jackan så jag hänge på dem på fest istället jag gick där i mina höga klackar och ingen jacka, ingen vacker syn antar jag. haha. Så blev att jag hamna på ngn fest då, med bra krök :) Sen skulle jag ta mig hem ngn gång inatt men hade verkligen INGEN anning om var jag var ! :S Så dom sa till mig aa men slagga här. SÅ jag vakna imorses på soffan och bara , fan åkte inte jag hem igår ? ! Nej o i andra soffan låg en annan kille, börja kolla runt i lägenheten, jag sov i vardagsrummet , sen var där 4 andra rum, så jag hade hamnat på ngt studnet kollektiv, antar jag.. Sen tjejen Malene Hon kom upp, jag trodde ju att hon bodde där, hon sa de jag följer dig till tricken ja ska också hem, bor inte här.. SÅ jag bara. okej.. Hon följde mig till triken åkte hem, var precis utanför Oslos högskola.. , och nu har jag varit såå trött.. Och kom på det med jackan, FAN .! Men hittat lappen.. Får försöka fixa tillbacks den i veckan.. Men ha, det var riktigt greit igår, ha ha :) Kommer ngr bilder sen gårdagen ;)

Lördag :)

Idag vakna man hyfsat tidigt vid halv 11 -11. Upp och ätit frulle nu, och just nu håller jag och Tanja på att tänka på kvällens outfit, det snöar ngt djävulskt här, så högklackat idag blir tufft, men så får det va! Bara att bita ihop. Blir ju att vi ska vara iväg vid 4 så det blir tidigt vi ska iväg idag ! Är väldigt glad idag att vi inte gick ut igår, då hade jag aldrig orkat. märker orken börjar bli sämre och sämre, ha kanske för man blir äldre ;) ? skämt och sido:) Jag fyller 20 nu om en månad, tänkte jag skulle börja tänka på hur jag ska fira den.. Fyller år en lördag ;) Så då blir man "myndig" här uppe, skönt !! Men ja jag vet inte hur jag ska göra. Vill givetvis fira den här, i och med jag bor här nu, för tillfället är ju detta mitt hem. men samtidigt vill jag fira med mina gamla vänner nära och kära hemifrån Ängelholm. SÅ jag är kluven, men har ett tag och fundera. Okej, nej nu får jag nog hoppa in i duschen o fixa till mig, kommer ett inlägg imorgon kan jag garentera, hoppas på en bra kväll! Vi får se ! Nu har saknaden efter er där hemma blivit värre, är inne på min 3 vecka iväg, som sagt jag trivs jätte bra här, men jag saknar er. Samtidigt är jag besviken på vissa personer jag trodde skulle höra av sig och sakna mig, antagligen har jag tänkt fel där, eller egentligen har jag nog vetat att det inte skulle bli så, men hoppats. Men nu vet man iallfall, men det gör mig fundersam, man tänker väldigt mycket på sådant när man är iväg. Vilka man har kvar, och vilka man glömmer bort och vilka som glömmer bort en. Tack och hej.

Me


Fredag då.

Blev rätt hårt igår kan man väl säga, var nere på Harrys. SÅ idag var både jag & Tanja helt döda i kroppen.. Intervjun jag var på igår var jätte länge, ringde Therese idag hon hade inget svar än, får se vad som händer med det. Var innan på Thullins och åt kände att jag och Tanja behövde ngn annans mat idag o slippa laga ngt själva ! Var jätte god mat där, så skönt och äta ute :) Är ju inte var dag man unnar sig det här i Oslo.. Jag kunde inte sluta skrattta åt Tanja idag, hon är för rolig,ni vet när man fortfarande undrar om man är full, och allting är jätte kul , och hennes kommentarer på saker då blir då fruktansvärt kul! Jag trodde jag skulle skratta ihjäl mig ! HAHA Så när vi kom hem gick jag och la mig och sov, så nu vakna jag precis, var jätte skönt med en power napp. U blev jag väldigt sugen på ngt, så ska väl traska ner till Ica snart. idag blir det en lung kväll, orkar inget annat ! Imorgon blir det fest, till ett ställe som öppnar imorgon. Vi ska till Stefan redan på eftermiddagen och se Rögles match också. Så imorgon blir en händelserik dag! Får inte uppå ngr bilder just nu. Hade

Hej hej !

Hejsan hoppsan :)

SKulle gå upp kl 10 idag .. Tror ni jag gjorde det ? Nej halv 11, sen skulle jag vara på proffies kl halv 12 så blev lite tajt och Therese ringde och fråga var jag var.. pinsamt. Men men inga sura miner för det ! var bara ngr minuter sen.

Sen hade vi lite pepptalk  jag och två andra killar, sjukt, Ena killen hade  jag träffat uppe hos Sandra och dom , han har bott där tills nyligen , så han hade jag redan träffat! Sen den andra killen kom från skåne visa sig vi hade en gemensam bekant! Sjukt!! ?

Världen är så liten ibland. Nu är jag nervös, allt hänger på intervjun imorgon , det är grupp intervju.. Usch !  Men försöker spåna lite idag & tänka positivt och bara köra på imorgon.  Vill inte förvänta mig för mycket  men ändå vara positiv.  Så har bytat nr med killarna vi ska ses utanför imorgon kollade vilken buss jag skulle ta, tror det är den som går precis utanför vårt hus, annars ringer jag dom imorgon och tar följe med dom trån T-bannan..

Och nu har Sandra Jennie & Ibba mfl åkt ner till Thailand, fan vad skönt ! Tänkte på det idag när jag var vid Proffies och inte hade ngr nycklar hem, vad skönt det hade varit o bara plingat Koppen om hon va hemma, men nej. Fick springa bort till Deas jobb och hämta nycklar istället, men hitta dit fort :)
Ha det så skönt nu tjejer, som vi sa ses när ni kommer hem, då äre fest ;)

Såg fresten filmen Eagel eye igår tyckte den var riktigt bra ! =)

Då kommer fina Tanja hem idag :) Ska bli skönt! :) Har saknat henne!
Vi ska nog ner och ta en kaffe på Clodion sen =) Hon är påväg nu , ringde precis :)
Ha en bra Onsdag på er alla ;)




God eftermiddag

Så , då antar jag ni vill ha uppdatering på denna dagen , bra eller dålig ?

Hm blandat faktiskt.

Stack till Sthaugen innan, lämna lite CV många sa dock, vi anställer inte nu, vi drar ner på dom vi har...
Inte så positivt.. Men ja skitsamma så är det ju. lämnat lite iaf.

Ringde sen till Proffies ska på pepptalk imorgon, för att se om det blir en annan intervju i veckan. Jag vill inte skriva så mycket om det förens jag varit där och vet hur det gått. Men det är detta jag hoppas på nu.. Jag vill, jag vill så mycket.

Men vi får se. Men jag har varit glad idag, sett så mycket fina kläder idag när jag var ute på min runda, har dock sagt till mig själv att inte köpa någonting från jag skaffat mig ett jobb. Men jag ville bara köpa..  Men så är det ju. Inget jobb inga cash, thats life.

Mejlat lite idag också till olika företag.  Får se hur det blir med allt, jag försöker verkligen. Jag vill verkligen. Men det är inte alltid allt går som man har tänkt sig, så är det ju.

Men jag deppar inte ner mig, utan ser fram emot imorgon=)! Dock nervöst ! Hoppas det går bra!
Hm, tänker vad ska jag äta ikväll.. Hm blir väl, soppa, det är ju gott =)


Vill ha våren här nu och kunna sitta på uteserveringar och i parken. GE MIG VÅR !

Kom och tänka på old times, Så här kommer ngr bilder. På tiden jag saknar som aldrig kommer igen, men vänner som alltid finns i mitt hjärta.











Älskar er !  

Och denna kände jag bara passa så bra nu :) Uppdatering later, today eller imorgon., PUSS


Godnatt

Godnatt på er alla.  Sitter här nu och har inget och göra, kollade det nya pogrammet på 1:an innan 183 dagar hette det. Verka ju vara lite udda , men halv kul. Kom på att jag själv gärna gått in i ett sånt hus.

Tänk vad skönt, du har någonstans att bo, har mat, sprit,  och sällskap ,allt som du behöver. Och du behöver inte tänka på boende, pengar och jobb.! Tänk vad gött !

Fast endå inte, tänk och inte kunna göra någonting, bara sitta där, och antagligen as jobba människor du bor med. Och allting filmas, allting..
Men jag hade endå gjort det ,vad bekvämt.

Just nu gör detta med jobb mig galen, jag måste skaffa mig ett jobb NU!
Jag har tänkt på det den senaste tiden. Du kan göra precis vad du vill med ditt liv. Men också det som ger en ångest kanske ? Att allt man vill hänger på sig själv ? Är ju rätt logiskt, men endå. Känner nu att jag hade kunnat gå ner i en svacka, men jag bestämmer mig nu för att inte gräma mig o ligga hemma och tycka synd om mig själv, nej fan. Positivt tänkande, det finns alla möjligheter i världen..

Imorgon ska jag gå upp  med ett leende på läpparna & söka jobb. OCH vara glad :)

. Godnatt ! Sov så gott. Uppdatering imorgon, hoppas på ett positivt inlägg efter en positiv dag!

En helt vanliga måndag

Hej hopp !

Idag var jag tvungen att gå upp vid 9 , men låg kvar lite så det blev att jag gick upp halv 10 istället. Therese ringde då ngn gång också, som ja har vatt på intervju hos på proffice. Hon hade fått mitt mejl  , men Tanjas hade inte skickats.::S   Så hon skulle göra det idag, det var en liten "läxa" personligt brev till dem på företaget vi kanske ska träffa.  sen skulle Therese höra av sig igen när hon fått Tanjas också, men det lät bra på telefon :) Så hon ringer väl nu i veckan , om vi ska vidare på intervju till ett företag hon har i åtanke. Men hon sa det att dom har tagit in många nu så får se om dom behöver fler nu.

Så den blev det frulle och dusch. Stressat för att hinna ner till 11 , men det gick =)
Men men så var det på bussen o åka en busshållsplats  sen var vi framme vid ett bemmaningsföretag vi hade tid hos kl 11.  Så fylla i lite papper o prata lite gött. Han sa ju som det var att det är finanskris här också, inte lika hårt som i Sverige tror jag, men han mena att det är inte omöjligt att få ett jobb här men det har ju varit lättare.

Några har sagt det till mig, men hur kan du åka nu det är ju finasnskris ? Men ja kan väl inte stanna upp i mitt liv och vänta på att den ska gå över ?? Nej det är inte lätt, det vill jag inte påstå, men som sagt inte omöjligt att få jobb. Idag har jag suttit och mejlat. Imorgon ska jag upp på Majorstuen o kolla läget o i centrum också tror jag. Lämna mitt skattekort bör jag väl också göra..  Nu vill jag bara få ett jobb här !!

Men saknar ett par av er hemifrån. Det måste jag säga.. Tänker på er varje dag. Jag vill stanna här, men ni finns i mina tankar. Kärlek till er !

Lite konstigt innan ofta jag & Iwi var uppe efter hon hade jobbat såg ngn film eller så, sluta typ alltid med att vi skildes åt vid 5 på morgonen, hade så mkt att prata om, alltid. Om jag hade träffat dig nu hade det varit minst 1 veckas nätters prata ! , haha. miss u

Min data fungerar inte .så bara bilder från kameran jag  har nu är på Tanjas data men hitta detta på mig  & chelle.
Baby. saknar dig




Och nu har Tanja åkt också Till GBG  fick ett mess av henne bara en halvtimme efter hon åkt, att hon redan sakna mig, du är så fin gumman, Tack för att vi gjort detta ! <3  miss u too.




Ha en bra Måndag på er ! Nu ska jag mejla lite till. Det är bara att kämpa.. !

Söndag igen.

Rätt sliten idag, halv bakis..  får ju ta och skylla sig själv..

Gårdagen då?
Jo den var riktigt trevlig =)

Som sagt Jag, Tanja Jennie, Koppen och Petra åt middag tillsammans, jätte gott ! :)
O vin, massor med vin :) Sen kom där lite annat folk så det blev förfest :) En kille från Skåne kom, konstigt o höra skånska,  i och med Jennie och dom kommer från Östersund så man är mer van vid den dialekten nu  men det var kul :)

Vi spela sanning och konsekven också, ha ha :P  Bland annat kroppsvisitering av Tanjan :)



Tanja & Jennie :P





Petra, Jag Koppen & Jennie  Foto By Tanja

sen drog vi till ngt ställe vid nationalteatern. Skulle låna Koppens legg men hitta inte henne, men fick ta upp mitt egna legg, men det funka, så det var sweet :) Ibland har man turen på sin sida :P

 Tack för igår tjejer :)


Jag är en vampyr. Jag suger och spyr. Låt mig komma in. Jag vill bli din.

Markus Krunegård - Jag är en Vampyr

Så jävla bra ;)

Hade !


Alla Hjärtans dag

Godmorgon.!  Då var det alla <3 dag idag. Inget jag bryr mig speciellt mycket om, ett jippo bara.

Igår var jag och Tanja nere och tog ett glas vin på Cloudion med Stefan, hans flickvän och hans kusin. Det var trevligt =) 

Jag  hade jag svårt att sova sen , tusen tankar fanns i mitt huvud. För idag för exakt 1 år sen fick jag lära mig en läxa om livet.. Att inte stressa igenom det. ! Vissa saker får ta den tid det tar !

Man ska inte skjuta upp möten, saker hela tiden, jag åker dit imorgon, jag gör det nästa vecka, tills slut kanske det rent ut av gått månader, och då kanske det är för sent att träffa den man skulle träffa och göra det man skulle göra, eller säga det man skulle vilja ha sagt.

I mitt fall hade jag kasnke bara behövt vänta 20-30 min för att träffa dig. Men jag sa, jag kommer imorgon eller i övermorgon istället.  Som jag sa det är en läxa för livet, att kunna ta sig tid till dom man älskar.

Säg till dem du älskar att du älskar dem, du vet aldrig när det kan vara försent!

Vänner, ni är dem som ger mig styrka när jag är som svagast.

happy valentines day
Much Love

Idag blir det kärleks dag med dessa brudarna =) Middag & vin hemma hos Koppen, Jennie & petra =)
Ska bli jätte kul =) Utgång sen också antagligen :)

Koppen, Tanja , Jennie and me =)


Ps: Hitta denna bilden på busshållplatsen, så klockren ;) ha ha


Jag & sara =)

Vilken underbar dag =)

Ny dag, nya tag ! =) Idga har jag sovit ut , tills min kära Tanja väckte mig och hade gjort en riktigt stor frukost med frukter äggröra  och rostade mackor =)  Underbart!

Denna dagen blir en chill dag, vi har städat vårat rum och badrummet, snart dax för resten :P

Tanja har även uppträdit för mig idag =) Go musik och städ och uppträde är inte dåligt :)
SEn får vi inte glömma solandet på balkonen med kaffe :)

Har inga bilder på denna dator tyvärr men laddar upp ngr ikväll =)

Pusss

Hej kära vänner

Min andra blogg på metrobloggen, blev helt fuckt up och kunde inte lägga upp bilder så därför har jag bytat mig hit till blogg.se

Ja jag får väl fortsätta min story från där jag var.

ysterday så fint väder : )

Detta är då i förrgår jätte fin dag I Oslo =)  DÅ var vi ute på lite bemmaningsföretag o så. Jag lägger upp lite bilder idag  och avslutar skrivandet för stunden blev lite komplicerat nu med två bloggar..:S Men stänger  ner den andra nu.
Puss & Kram

haha på smart club :P

Välkommen till min nya blogg!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!