sweet

Igår blev dedt fylla ute i Huk vi skulle på after beach sen käka vi där de va bra musik. först lå vi på stranden as mkt folk dj hade de där som spela party musik. helt underbart! BIlder säger mer än ord. Iaf haft väldigt bra dagar :)









Babushka jobba så vi kom och joina på Yatzy :)




Gatumusikant, vi alla flippa sönder kl 04 på Carl Johan ;)













Å åt musslor ! :)







Jag och KImi måla naglarna ;)

Idag hoppa vi från klipporna ! helt sjukt, mitt hjärta höll 300 i puls när jag skulle hoppa. Jag hoppa från denna klippan, det är 11 meter ner ! helt sjukt. så jävla kul ! SKräck och adrenalin kick samtidigt! underbart
Fattar ni hur högt 11 meter är !!! DET är SKITHÖGT!  SEnkan man hoppa från 6 m och 8 m också :) JAg blev tönt sen och hoppa från dom mindre, trodde jag skulle få hjärtstillestånd.


sen har vi ett nakenhopp av grabbarna, ha ha.

Så det har varit många bra dagar nu. :)


Allt är underbart

Hahah. fel stavning i förra inlägget. Fatme mena jag såklart ! inte fatima !

Iaf har haft fler härliga dagar sen dess men varit ute hela tiden inte hunnit uppdatera!!
Iaf idag har vi helt underbart väder, det är stekhet och varit i Huk idag och de flesta dagarna inan dess :)

Här kommer sammanfattning i bilder:)
Även medverkat i foto och filmsnutt på stranden för ngt med silikonpuppor, haha ?:P  Antagligen en anti reklam då ingen av oss har det :P Kim hällde vatten över Hannas mage det var uppskattat av dem som filma, "jätte bra " mer så ! :) HA HA

































underbart

Idag har varit en underbar dag. Först parken och sola sen va jag med Kim och Nike. Dom är så härliga :) Va nere och hälsa på Fatima på hennes jobb i Huk. Ligger precis nere vid havet, det kändes som att vi var i Grekland ! Så vi åt och drack vin. Helt underbart


Nike och Kim :)











Helt enkelt en av de bästa dagarna på länge, men att va skåning o umgås med göteborgare det är inte lätt ska jag säga, HAHA


Dessa skorna har jag beställt på nelly.com !! Det är nice , så jävla heta :)
Så har dom nästa gång jag är i sverige ;) :D
Meredith SEK 599, Nelly  Shoes - NELLY.COM

bakis och skakis

hela kroppen är trött. mitt psyke lika så.  Igår körde jag en helkväll på svenska föreningen sammanfattning: kaos,.galet !
Man bara går ner en våning, eller upp är d
u på fest. Det är bara att gå in alla är välkommna, överallt!

Helt crazy. På en av festerna hamna vi på maskerad, helt underbart!
Jag var med Klara, Nike, Fatme och Hanna, helt underbara tjejer ! :)
Tack för igår !






Sopsäckspojkarna ;)



Me and Anna:)

Vampyr, jag och Biet =)


Fatme behövde leva ut sina fantasier med piskan, klart man ställer upp!

Hanna, Jag och Klara=)

Nike, klicka jag med direkt,. Så jävla skön är hon. :)


Tack för igår tjejer! Kom dit och kände bara  Klara, men dessa tjejer va så sköna :) Ses snart igen!
Vakna i en hängmatta  i morses, den va inte fel !
Nu ska ja ta en powernapp work om 3 h;)

tom

sen jag kom upp i tors har jag bara kännt  mig tom, det är nog rätt ord. tom.

kom ons kväll, tors jobba jag dubbelt 8-22.30  sen idag va jag på kurs från 12-16 sen iväg till jobbet dierekt sagt jag blev sen och jobba till 22.30  och nu är jag hemma, känner att kroppen är trött. Men det har endå vatt gött och jobba så, dom är goa på mitt jobb, Carolina den fina ;) haha. Får mkt positivt av mina brukare också en av mina kollegor sa både igår och idag aa, han brukare tycker du är så flink du har verkligen intryk., Jag, såklart ja gör ;) hah.

Så egentligen har jag inget som bekymrar mig, tror bara man känner så ibland. men allt annat är bättre att känna, glad, ledsen, arg ja vad som, att man känner ngt. Men jag är bara tom. Men det är sånt som går över. Känner inte ens att jag missar ngt imorgon då det är midsommar firande här., vanligtvis skulle jag det. men inte nu. My brain is fuckt up. Jag tror jag är trött på att bry mig om små saker , jag är trött på att bry mig om sånt som inte spelar någon roll.  Så därför nu bryr jag mig inte om ngt.  Jag orkar helt enkelt inte.

Va inte oroliga nu, detta är en period bara. Måste bara få sätta ord på hur det känns.  när som helst kommer jag börja va glad igen,. Nu ska ajg läsa,
När jag hör din röst. Älskar att drömma  mig bort i Bellas värld. Ta mig dit! Jag vill också ha en vampyr, jag vill också leva i en saga.





That party last night was awfully crazy I wish we taped it
I danced my *** off and had this one girl completely naked
Drink my beer and smoke my weed but my good friends is all I need
Pass out at 3, wake up at 10, go out to eat then do it again

Denna låten gör mig på bra humör. SÅ skön,. bara festa , skita i vilket om allt. snart kommer en dag jag kommer köra hårt,. riktigt hårt. och itne bry mig ett skit om ngt. Fan vad skönT!

Tack mina kära för en underbar helg <3

Nu sitter jag på bussen precis åkt från Gbg. Nu är man påväg upp igen., Med blandande känslor. Jag lämnar mina bästa vänner, personer jag litar på till 100% som jag verkligen känner. Till en stad där jag inte kan lita på någon fullt ut. Det är jävligt. Men det glädjer mig att träffa Mariana saknat henne så. Ska bli kul o träffa mina sambos också givetvis.

Träffa Marlene isöndes. Jag blir så glad, av att se Marlene, och  Martins kärlek, hennes gravid mage som ser ut att spricka :) Allting är perfekt! Är så otroligt glad för deras skull<3  Det är helt fantastiskt. !  Nu är det inte lång tid kvar , 7 veckor så han kan komma när som den lilla prinsen :)

Lördes va jag också ute , träffa lite folks. Skit kul! Och igår träffa jag Martina och Evelin, jätte mysigt :) Ville inte åka..

En jobbig sak som i fre, när jag såg en viss person fick jag baar sån jävla panik i kroppoen, in med shot cider o öl som jag bara svepte. Sen är det svart. För att jag inte vill ta itu med mina känslor, för jag vill sjunka genom jorden. För i hans ögon är jag ingenting värd, då hade han inte gjort så han har gjort mot mig. Jag känner mig  som liten , han ger mig panik bara att veta att han är i närheten. Jag vill inte, jag vill inte.  Omoget. Ja jag vet. En sak jag måste ta itu med.  Skärpa mig.

Men nu måste jag växa upp. Och sluta bry mig om människor så skiter fullständigt i mig och hur jag mår. Från och med nu ska jag bara tänka på mig själv och mitt liv och inte lägga energi på andra, för jag får inget tillbacks.  Och till alla som bara skyller på alla andra för fan tag ta i era liv. nu är jag trött på ursäkter jag är trött när man skyller allt på alla andra, det är ditt liv. ta ansvar skyll inte från er på alla andra. VAKNA!

Nu ska jag läsa Twiligtnht har köpt 2an också , underbart! Det var kasnke det jag hade, en omöjlig kärlekshistoria.

Grattis babes

Vakna för några timmar sen i okänt rum på en okänd soffa. Efter 5 sek tänkande fatta jag att jag var i Isses lägenhet, för ngn sekund trodde jag att jag var i Oslo. Karatefylla?, ja det fixa vi igår. Kommer ikke ihåg hur jag kom till Isse, men bra att någon tar hand om mig. Minneslucka, check. ja.

(kan va den sista shooten jag hiva i mig när jag såg en kille som jag inte ville se, och inte ville se med hans sällskap.)



Börja dagen med stress, in i regnet träffa bumbi. Hängde blommor.
Kul och träffa alla igen. helt underbart.







Saras bil, så jävla cool ! Love that!





















Här ser ja inte så glad ut. Jag fick en gråtattack och bara grät och grät. Träffa mina tjejer igår och va så glad för det!! Sen är det så jobbigt och veta att jag lämnar igen, Jag älskar er tjejer ! så jävla skönt och få träffa er igen, och ha truppen samlad !  Älskar er, och tack för en underbar kväll! <3













Tack mina änglar. Är så glad att träffa er igen , ni är de finaste jag har.! <3 Älskar er.

( Nu blir det ut på nya äventyr ) ;)

Sweden :)

Sitter på bussen, avslutat min 9e arbetsdag i rad idag. så behöver verkligen en mini semester!
Kollektiv trafiken va seg idag buss T bana , de stod rätt så stilla..
Jobba till 14 (fick sluta tidigare) sen hem hämta väskan och ner till Jernbanetorget och på bussen ! Nu är jag i sverige ! Så inom några timmar befinner jag mig i skånelan :) Längtar efter min familj och mina vänne.r

DEnna helgen blir FEST, massa kaffe, skvaller och slappe :)

Sen har boken ja beställde , Twilight kommit till mina föräldrar idag !! :) Betala endast 49 spänn!!, de ni!"

NU dör snart mitt batteri. PUSS <3

ANtagligen blir uppdatering efter helgen då jag har massa att ta igen här i SKåne!

.

Idag är jag på dåligt humör. piss dag. vill inte. orkar inte. 7 dag har ajag jobbat i sträck. 2 till kvar. sen äntligen en jävla sovmorgon. och bli omhändertagen av mamma och pappa hemma, ska bli så jävla skönt! mini semester !! :) i need it.

Kärlek till dem som betyder

Vi ska säga till dem vi älskar att vi älskar dem. En dag kan det vara försent. Vi blir påminda då och då men sen är det som att man glömmer igen för att kunna leva vidare.Jag har blivit påmind igen.  Att livet kan ta slut på sekunder. 



Jag saknar er där hemma.  Ni betyder så mkt mer än ni tror, jag tänker på er väldigt ofta. <3

shallallalla LA

Yes, precis ätit på donken, massa mat, fy fan vad sweet!

Igår var musikdag här i Oslo.
När jag kom hem efter jobb var Bygde alle avspärrat , folk fest :)



Ja sen skulle jag möta Klara nere vid BLÅ  satt på bussen och visste inte vilken hållplats. Börja snacka med en skit snygg kille, totaly my stile :)  Och höra om blå och var jag ska av och så.. Sen skulle ja hör vad som var bra på kvällen, han sa Cubaparken , där skulle dom spela reagge. Passa mig jätte bra ju :) Ser man han igen kanske tänkte jag.

Ett ord. Fiasko.

På blå spelar inte snook, lack ja blev. Drar till Cuba parken för att lyssna reagge. Nej bara svart över allt, det är metal i cubaparken. underbart, för dom som älskar hårdrock, jag är inte en av dom. katastrof. SÅ det var bara att dra i sig vinet och ölen ja hade med.

Så ingen snygging. nej .

Drog någonsannanstans och drack med några av klaras vänner. de va gött. Natt bussen hem inatt och en milkshake, gött. Nu måst jag dra och jobba.  Puss


Ibland är jag bara så cool

Ja ibland kan ja känna, jag är verkligen på det dära sättet jag vill vara ! Idag boka ja en biljett till HULTSFREDSFESTIVALEN 09, vill ni veta vad som är så coolt ?? Jag har ingen säkert att åka dit med än !


 
HAHAHA ja där ser ni jag är riktigt skön och sponan ibland ;) Eller nja jag ska åka dit med sara och hennes kompis calle men dom ska inte boka fören dom får sina skattepengar så, ja finns det biljetter kvar då har jag company, annars inte ! Peace and Love biljetterna tog ju slut idag och KOMBO biljetterna till Hultsfred är redan slut.
 
Jag är ju sen dit det är jag , 20 bast om detta är min första riktiga festival, men bättre sent än aldrig ! Känner jag kommer storvtrivas! och guud vad jag ska svina! Behöver verkligen få göra det i några dagar ;)
 
Och om jag blir ensam, fan hur lätt som helst och hitta folk där o hänga med ! SOm i Oslo här träffar jag ju alltid mer folk när jag är ensam ute på krogen än när jag är med andra HAHA. Nej det blir inget problem om jag drar dit själv! Fan vad kul det ska bli , med eller utan company ;) haha jag kan göra saker själv, no problemas !  Fan vad cool jag är ha ha

OM JAG SKA till HUltsfred??!                             HAHA , ja nu är jag exakt sån jag vill vara!



Godnatt jobba till 22.30 idag ska börja igen 8.00, alltså soon.
Love

Jag är kär i en vampyr

Såg trailern för New Moon ( uppföljaren till Twilight) igår, helt underbart, men jag vet inte hur jag ska stå ut att vänta ända till november!!! En sak är säker iaf, jag ska se den på premiären!!  HElt förtrollande den filmen. Om omöjlig kärlek, ,men endå kärleken övervinner allt.



Ska beställa boken Twilight nu också, måste !! ( Jag och Tanja var tvungna att se Twilight  igen igår efter att sett trailern till 2an typ 15 gånger:) Älskar den filmen..

Annars decka jag på soffan efter jag kommit hem från jobb, haft min mini semester så glömt av och gå upp och slita.

På lördag är det Internationela musik dagen i Oslo!! 20-30 sener kommer ha artister i alla olika musikstilar, det ska va artister på gatutorg och parker! Ska bli jätte kul :)
Godnatt

Underbar helg!

Denna helgen har varit helt underbar, Chelle Belle kom i torsdes eftermiddag ! Så jävla glad att se henne igen. DEt är min andra hälft! Saknaden blev värre ju närmare jag visste hon va haha.

Så på torsdag kväll bar det av till Frogner parken med min roomie Martina och Rene, och vi grilla lax, hade nypotatis ( allt hade chelle tagit med från Skåne) haha så söt är hon :P Sen gjorde vi sallad, och had emed jordgubbar och ananas, och vin :)



en annan bild från dagen innan när jag stekte ;)



Sen drog vi ut en liten runda, men de va ju inte SÅ lyckat.. haha. Åkte till Gröbelykkan där vi skulle möta Rene och hennes vänner. In på ngt (konstigt) hak. ha ha. Sen skulle vi in på ett annat ställe, Chelle stövlar in, det är lång kö så vi andra får snällt vänta utanför. Bara det att då kommer inte Rene in, åldersgränsen på alla ställen är ju 20, hon visa sitt legg på 19..
Så där står Chelle, där inne den enda som inte bor här och förtutom Rene den enda som inte är 20e, ja Chelle ÄGER. ha ha.

SEn drar vi in mot stan, hamnar på ngn tråkig efterfest, jag blev trött palla inte va social. Vi drog hem vid 4 typ , när vi ska gå o hitta taxi, sitter det en mysko brud där som att hon sover, vi kollar lite för att se om vi ska hjälpa henne, men då såg vi sprutan i handen, herion misbrukar antagligen. Sånt har jag skräck för, tycker det är obehagligt med sprutorna och det dära...  Så hon hade väl antagligen precis tat och nu deckat av. Tyvärr är sånt väldigt vanligt här..

Dagen därpå drog vi till en Ö. Huvudöja  och stekte oss det var Jag Chelle och Janis. Väldigt mysigt :)










Sen skulle vi till BLÅ på kvällen, så jävla chill ställe alltså!!
DOm spelar Jazz på söndagarna , mina nya Idoler, ett band där ingen är den andra lik, från helt olika sammanhng ser dom ut och va tagna från, men dock så grymma hehe :) Chelel fick inte komma in där heller egentligen men vakten va borta så då smet hon in ;)












haha. Sen va vi på cafe Sör också trevligt :) Sen skulle vi till några andra ställen men var lite svårt, för att chelle bara är 19..:/ men men de va trevligt iaf , haha. Bättre lycka nästa gång !

Glömde , dagen innan fick vi även agera rådgivare till en kille ute som behövde råd om hur en tjej han tyckte , vad hon tänkte, och vad han skulle göra. Kul! Visade sig att några av dehär såkallade kilalrn har känslor ! Ny erfarenhet för min del. Så ni som har underbara pojkvänner eller någon som verkligen bryr sig om er. HÅLL I DOM! DÅ är ni lyckligt lottade :)

Sen blev det Gressön på morgonen på söndagen. Vänta i typ 1 timme på båten för Janis va redan där så då kunde vi lika bra ta den ön. Chelle fick en sån jävla bonna bränna, haha.  Verkligen jätte mysigt på öarna! Och jag åker gratis för jag har busskort, sjukt gött "! (Chelle har tjuvåkt hela helgen det gick bra det också ;)

Sen käka vi på Fridays på kvällen, jag Chelle Martina ,och Mariana kom förbi en runda, sen chilla vi på hennes terass ett tag, sjukt underbar utsikt!!
 (Detta är när vi åker båt någon av öarna)



Sen idag lämna jag av chelle på bussen hem, vi åt först frulle på bussterminalen.
Sen stack jag till Langöja, en annan ö. bättre än gressholmen så nästa solstund blir det dit! Tar 15 min med båt ;)

Nej natti natti. Nu får jag börja släpa mig till jobbet efter en bra mini semester! Helt underbart har det varit! Nya dagar nya tag ! Sen har jag semester soon ;) PUSS


Chelle, tack för helgen.  Jag saknar att inte ha dig i krokarna.
Love

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!