.

 Igår körde vi seans.  Vi prata  med de döda, jag och några vänner, blandf det  läskigaste jag gjort i mitt liv.


Nu ska vi snart ut efter att ha avnjutit nåra glas vin på balkongen och i stuen. 

Jag är laddad, men grät precis efter att pratar med en nära vän (MSN) töntigt. jag ja vet. men ibland tar känslorna över. Jag sakanr ju mina bästa vänner. så är det bara. .

man glömmer aldrig ens bästa vänner, gör man var det inte ens bästa vänner !

<3 saknar er enormt.  Mitt hjärta brister.

illa.

Set me free why dont cha babe
Get out of my life why dont cha babe
cause you dont really love me
You just keep me hanginon


Set me free why dont cha babe
Get out of my life why dont cha babe
You dont really need me
But you keep me hanginon

Why do you keep a comin around
Playing with my heart
Why dont cha get out of my life
And let me make a brand new start
Let me get over you
The way youve gotten over me yeah


You say although we broke up
You still just wanna be friends
But how can we still be friends
When seeing you only breaks my heart again

Get out, get out of my life
And let me sleep at night
cos you dont really love me
You just keep me hanginon

You say you still care for me
But your heart and soul needs to be free
And now that youve got your freedom
You wanna still hold on to me
You dont want me for yourself
So let me find somebody else

Why dont cha be a man about it and set me free
Now you dont care a thing about me
Youre just using me - hey, abusing me
Get out, get out of my life
And let me sleep at night
cos you dont really love me
You just keep me hanginon
You dont really need me
You just keep me - hanginon

ett sms.

Kolla igenom min inkorg på telefonen idag . Hitta ett mess som jag själv hade kunnat ha skrivit 11 miljoner gånger ! Jag känner igen mig i det där messet SÅÅ mkt !

Är från än vän till mig.

fan carro vi kysstes! hatar sånt här! jag vill ha honom!
vad ska jag göra! faaan så ledsen jag är nu!
fan varför l'ät jag de ske! jag visste jag skulle falla hårt för han


Det är inte lätt inte...  :(

lite bättre.

Va ute med Fatme, Kim och Matte för någon dag sen, hitta öl för 34 nok ! BIlligt! Va iförsig på grönland. Ha ha.

Vad har mer hänt ? Hm jag kommer inte ihåg min hjärna är inte i trim. Tyvärr. Börja jobba idag igen.

Sen såg jag precis " PS. I Love You helt såld var jag böla och böla.. Skönt.

Och snart ska jag Tess & Tanja ner och se om de finns några biljetter kvar på kinon till Public Enedmies :)

.

Nu är det ännu värre, vilken jävla dag.

Skriver när det är bättre. Nu går jag ner i självömnkans land.  Patetisk I know. Men så är det..

saknad

Jag känner mig tom. helt tom. vet inte vad det beror på. Kanske de senste veckornas förvirring.  Just nu vill jag ngenting, Hade jag kunnat hade jag lagt mig och sovit 2 veckor framåt. Men det går inte. Jag ska jobba imorgon. Var på en fest innan som jag hade kunnat ha skit kul på, men jag kände inget. Inhga känslor ingen lycka, ingenting.

Jag saknar mina bästa vänner nu så sjukt mkt, som bara hade tagit hand om mig, låtit mig må såhär.  Låtit det gå över och tagit hand om mig sålänge.
 
Jag vill bara känna ngt. .  Låt mig känna ngt, ilska, ledsen, glad, trött. ngt.

Låt detta gå över. Fort.

hm.

Igår mådde jag verkligen skit. Ont överallt och kände kräk känsla svettades o ja fya fan vad jpobbigt det var... :(
Inte ofta jag mår så dåligt..:(

Men hängde ja på Martina till hennes kusin och dracv lite vin. Mådde genast bätte..  Min kropp är verkligen i obalans nu..
Och sen blev det bara att jag mötte upp Fatme och vi gick ut träffa Gabriel och sen träffa vi på Martina och hennes crew också :)

Efter det gick jag och F till Cafe Sör, mötte upp en kille på hennes jobb, (snygging ) och sen gick vi till Mono där träffa vi Anne och hennes vän (?) dont remember name..

Sen drar vi till en gay klubb som heter Älska sjukt kul!! :D

Sen efter festa vi typ, eller ja drack vin till tidigt imorse. :) Men jag känner mig inte normal idag , sjukt nedstämd och hade jag haft min egena lägenhet och fått va själv hade jag gått in i en depp period. Jag vet inte riktigt varför det har hänt så mkt på så kort tid. Och ofta är det bra för alla ett tag. Sen bryter man ihop och hämtar, efter ett tag nya krafter. Pappa ringde igår och jag inser att mina föräldrar är de människorna jag älskar mer på jorden. Dom lyssnar alltid och ställer alltid upp. <3












Måste bara lägga in denna bilden också är från Rebbes student . Ser ni hur sönder gråten jag är. Gud vad jag böla. helt sjukt !  För att jag fick träffa er.. ! Jag var så ledsen över att behöva lämna er igen. Jag saknar er redan igen mina flickor.. <3 och Bea du är så sjukt långt borta.. !


Ett mål, en drivkraft!

Drog ner till Huk träffa Nike Fatme och nåfgra av deras vänner :)  Jätte trevligt :) Vi käka räkor :)
Nu är jag verkligen vanm vid lyx mat sen ja lärde känns dom haha :) Tycker om dessa tjejerna väldigt mkt!



Men jag bestämde mig precis nu. För att jag ska börja spara pengar. Och sen göra ngt, antingwen resa eller flytta. Men det blir inte förens nästa år på våren typ. SÅ jag ska ge mig fan på att spara pengar nu. Jag måste. Jag vill !!  Hå ut en krog runda här när de är värt så mkt mer i andra valutor., lätt att tjäna pengar här om man har disiplinen att spara!
 
SK även söka lite nytt jobb tänkte jag. Hade velat jobba i butik! Vi får se hur dte blir med allt, men nu ahr jag iaf ett mål. Ngt att sträva mot. Något som kan ge mig driv kraft! Och det är bara jag själv som kan göra det  möjligt, !

Bye Ängelholm. Hej Oslo!

NU sitter jag på bussen. snart är jag nog vid gränsen. Jag har suttit och funderar en hel del idag. På saker som gjort mig glad och frustrerad. Fickl ett mess av Chelle innan, känslaig är jag nog men några tårar börja rinna, haha. Att lämna min gamla värld för min nya värld. Att lämna de jag älskar.

Men jag trivs i Oslo , där finns också personer jag tycker om väldigt mycket !

( Detta skrev jag igår blev inte publicerat bara...)

Martina och Rene var mina änglar igår! hjälpte mig med mitt bagage igår behövdes ! Jag tännkte ta en taxi upp annars hade aldrig klarat det! DEt är inte långt till busshållplatsen, men det är tungt !! sen gick vi en runda nere vid fästningen/ Aker brygge.  Jätte trevligt :)



Idag har jag tagit mig en ordentlig sovmorgon! Ner på ICA ska ha en ny rakhyvel, glömde min i Hjärnarp. 175 nok SKOJAR NI MED MIG! men vad gör man ???!! För en vanlig jävla Venus!! Jag hade glömt priserna här... :S

Iaf prata med Fatme innan hon föreslog jag skulle komma ner till Huk så kunde vi äta på hennes jobb, jätte trevligt :) Sen ringde NIke nu hon trodde hon skulle jobba men det skulle hon inte så hon v'äntar på att jag ska komma till Huk nu. Dessa tjejerna gör mig så glad ! <3


en märklig känsla

Här kommer lite blandade bilder från helgen. Jag har kännt mig väldigt glad och träffat mina bästa vänenr här hemmifrån. Verkligen varit underbart! <3



KORVFEST.













































Jag kommer sakna er nu mina babes. Känns så weird att åka ifrån er  nu, känns som jag lever mitt gamla liv igen, på gott och ont. Men imorgon åker jag och det är bara att skaka av sig den känslan, snart kommer jag fatta igen att det är i Oslo jag bor. Jag jag gillar att bo där också, det är bara det att det är så svårt att lämna er... :(

Träffa Marlene idag va tvungen träffa henne en gång till innan jag åker ! Hon är verkligen höggravid nu och är beräknad om 3 veckor så deras lille knodd kan komma när som ! Alltså nästa gång jag kommer har dom fått sitt lilla underverk.. bara det känns sjukt att nästa gång jag kommer ner  är dom föräldrar och har en bebis!<3 Jag hade verkligen velat hade som dom har det. Allt är så perfektt. Låt mig ha det om 2 år ! Hus man och barn! lär inte ske. men iaf jag är verkligt glad för deras skull. det är så underbart!<3

kommer sakna er ( ni vet vilka ni är). <3 Nu har jag mest ångest.. Men jag är på fötter snart igen...

Nu ska jag lägga mig och  läsa  "Ljudet av ditt hjärta" den tredje boken i Twilight serien, så jävla bra bara få drömma mig bort. Jag älskar dom böckerna och försöker att inte läsa för jag vill inte de ska ta slut, sen jag så twilight filmen har jag läst de första två böckerna. De är helt underbara. Fick den senaste hemskickad för någon dag sen. <3



Godnatt darlings.,

<3

Har hänt en hel del dessa dagarna :)















Jag har nu fått svar på några av mina frågor, om de ena och de andra,.  Att jag är "grym" men att nya tjejer är mer intressant, än dom man har känt så länge, som mig då. Och antagligen kommer jag aldrig duga för den här killen, men just nu gör det ingenting. Jag behövde bara få mitt svar. Han är en idiot.

Men jag har haft annat besök här i veckan, som var väldigt trevligt! SÅ hade jag bott kvar i Ängelholm/Sverige så hade vi setts mer.. LIte störigt inte ofta jag träffar någon kille som värnar om mig, som verkligen är härlig. Så det är ju lite si siådär., Men så är det tyvärr. VI får ses när jag är i Sverige helt enkelt. nu har ja fått upp hoppet om atta alla inte är idioter iaf!
















Och detta är igårkväll :)











Jag och systrarna Nilsson, även några av mina bästa vänner.



















DEtta är mina dagar i bilder. TAck alla. !:)

En annan weird sak, igår när jag var på Morris ser jag ett välbekant ansikte utan för. JAg inser att det är Jocke från Fagersta!!  Jag träffa ahn för 2 sommrar (3 kanske) och  sen åkte jag upp till honom 1 vecka och han var nere, vi prata telefon tidigt på mornarna innan jag skulle till skolan ja vi prata dygnet runt, han spela elgitarr för mig i telefonen ,  Så sjukt att vi pratat så många timmar varje dag och nu har vi ingen kontakt alls. Det var sist han var nere, han var dum mot mig, så jag var dum mot honom... Så det var bara så konstigt att se honom. men ja han inte gå bort och hälsa. Men ja var i chock. Ibland blir man påmind om saker man helt förträngt.

NU ska jag försöka ta tag i duschen, mat och ta mig iväg till Robin,han fyller även år idag GRATTIS min kära vän :)
Sen får vi se vilka äventyr som väntar ikväll!

Kärlek, Från Fröken Skåne

Underbart

MIn bil är på lagning så nu har vi bara två bilar hemma. Så skulle jag upp till Marlene som bor barar en bit härifrån så sa pappa de, äcsh men du kan ju köra moppe. DÅ sa jag JA fan vad kul ! ( jag kunde tatt den ena bilen )  men shit ja har ju inte kört moppepå flera år kom inte ens ihåg hur man starta ! HA HA
och det var SKITKUL!


 Hade jätte mysigt med Marlene :)

MIn kära hund Tess , som jag är överlycklig att få träffa nu igen, det är bara så mkt LOVE!


Sen skulle ja in till stan och träffa Iwi så tog vi en fika på esspresso :)








Sen fika jag Chelle och Rebbe i Magnarps hamn :)







Sen festa jag till tidigt på morgonen. :)



 Sen igår träffa jag MIn sötis Affe  :) SÅ vi käka på uteserveringen och bara prata skit :)



'Sen drog vi till Evelin och spela Kubb !! :D
( Jag , Chelle, Evelin, Erika + Robin, Pernilla, Affe, Robin, Jens och Celine Givetvis! :)








Sen får jag kanske besök idag, trevligt :)
Och jag fick ett telefonsamtal igår som gjorde mig väldigt glad, frustread och väldigt förvirrad.  :S

Men men.. får se hur det utvecklar sig...
Men iaf har jag världens bästa vänner och jag är lycklig för varje minut jag får spendera med er !! Kärlek! <3

(Dålig uppdatering men jag spenderar min tid med mina nära och kära )

zzzzzzz

Jag hade det kanon bra på HUltsfred. Vi hade Grillning på en parkering i Ljungby på vägen upp Jag Lisen, Sissela och Simon ! Klockrent ;)  Sen nu snurrar allting som hände där uppe jag kan inte skriva, för det var så mkt härligt folk härlig musik , och massa öl :) Men fan vad kallt det var i några nätter en jävla skillad var man sov!!  Kan bara säga, det var underbart! Dock var jag sönder sliten sista dagen , verkligen sönder sliten och kunde inte prata. Jag har fortfarande värsta wisky rösten. ha ha.

Nu ska jag upp och mysa med Marlene :) Är riktigt skönt att prata med henne ! :)

Sen ska jag träffa Chelle belle, min stjärna , vi kanske ska köra lite fyrhjuling! Fett längesen! :)

Sen ska jag väl in till Änglaholm tror jag .

Tack kära vänner för Hultsfred 09 - ngt man aldrig kommer glömma ! :)

Bilder säger mer än ord




























































KARTELLEN !




Dea min gamla sambo :)















Haft underbara dagar men nu är jag riktigt riktigt sliten!! zzzzzz

Nu sitter jag här

Nu sitter jag här, sönder svettad, dricker en öl och funderar på hur dagen ska gå ihop..
ÅKer till SKåne imorgone efter jobb.  Måste alltså packa idag.. Samtiodigt vill jag dricka lite öl ikväll ner på KOungens gate hos Robin. MÅste duscha också. Måste fixa HUltsfredsstjus. Ja det är fan mkt ja borde göra.

DÅ har Bea åkt idag för ett år i Australien , så häftigt. Ont i hjärtat att jag missa din avskedfest.. :( 

Men annars längtar jag inte så mkt hem,. det ska bli kul det blir det alltid när det börjar närma sig, men hemlängtan annars är borta. JAg lär inte flytta till sverige på ett bra tag. Jag har träffat så mkt underbart folk här och gjort saker som chokerar mig själv, jag har mitt liv här ,just nu.  Och det är en skön känsla!

Sen förvånar det inte mig om jag gråter en skvätt när jag träffar nära och kära hemma för ni finns ju alltid i mitt hjärta och er saknar jag ju. ! Men min flytt var ett steg i rätt riktining som bara gjort mig starkare som person.

Det är som dom säger.
SKa du ha något gjort får du göra det själv!

SÅ är det !  Inte förlita sig på att andra ska fixa upp dina problem eller drömmar, för det händer inte !

MÅste även påpeka att just nu har vi det som ett nudist läger här hemma , har blivit väldigt frigjorda om man säger så nudist bad , solar topless på balkongen går runt o undrar vad man ska ha på sig. Ja , det är ju underbart! haha. Snart är jag lika brun överallt ;) ha  ha.

Ses snart Ä- holmare, så lätt slapp ni inte undan mig!
Som en av mina tanter nu också börjat kalla m ig,
 Fröken SKåne

varmt!

Ja idag har vi haft 31 grader, igår också. Helt underbart! Fan vad skönt det är , ska inte klaga snart sitter jag här med 2 meter snö! ! Men lite svårt att sova är det ju faktiskt.. Nej,. nu måste jag sova jobbat kväll idag, går på en ny kväll imorgon.

Endå orkat beachen dessa båda dagarna innan jobbet ! strongt! Men imorgon orkar jag inte, blir sådan stress Och måste tvätta städa.m... SÅ sov gott chillichill :)


( detta är i Grekland för några år sen, detta är inte min 11 meters klippa från förrgår, jag är inte mytoman, inte än iaf ;)
Love

Jagade av slottsvakter & nakenbad

Jepp. Igår skulle jag ner och möta upp Matte och Gabe på en pils , Martina joina oss :)
Sen ska vi hem efter att ha suttit och druckit vin på mattes uteplats. Kl 3.00 kanske.
Går förbi slottsparken då blir vi så jväal kissnödiga ställer oss bakom varsitt träd, sen ropar Martina på mig
: Carro, Carro ! spring !
Ja fattar först inte det är två slottsvakter som är påväg emot oss bara 8 m ifrån henne. SÅ ja vi springer ! HA HA. ( bli inte tagen om ni kissar offentligt bötern är ppå 10 g mer än i sverige )
NÖDEN HAR INGEN LAG!!

Sen idag var jag på Huk med Tanja och Jannika. Har jo solat med bikini hela tiden så pupporna (tuttarna) är ju vita som snö.  SÅ idag tog vi tag i det. Så vi gick till nakenbadet och sola topless , först kändes det lite weird med alla nakna människor som bada och sola och köpte glass, nakna.. , men vi vande oss rätt snabbt. Så om 10 år kanske jag har blivit en fullfjädrad nuddist, vem vet !!   HAHA :P

SHit måste lösa min stjus till HUltan nu..!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!