Underbar dag!

Idag känner jag ett lugn , allt flyter på, :)

Igår stack jag ner till Mariana hon bor med sin pojkvän Simon och deras vän Magnus.
Tänk hon bor med två kockar, är det inte jävligt orättvist!! Jo det tycker jag !

haha. Iaf. jag älskar ju deras lägenhet, helt un underbar, några öl, pina colada! Ja jag var i paradiset säger ja bara !!
Sen blev det ju kareoke, alltswå fan vad jag suger haha








Blev att det blev drygt att åka hem så jag slagga där, i en luftmadrass som är 10 gånger tjockare madrass än jag har , fy fan vad skönt det var!! Just nu tänker jag bara på deras terras solen strålar, det hade inte suttit fel stekt där !!

Mm sista dagen på jobbet på min streckjobbande 8e dagen var idag och så skönt att komma hem men trött,
tvättar och packar. Måste fixa till mig nu också ska iväg till Bekka och grilla med henne petter och en del andra !! Grillning och ölande tonight, sweet!!  Möjlig utgång..  Bekka snakka om att vi skulle dricka ngn speciell sprit idag ? :S återstå att se vad det är hon kokar ihop!! :P

Nej nu ska jag fixa till mig så jag kan sticka ut i solen och dricka bir !!

Bakfull på bussen imorgon ?! OH JA !

Egentligen tar det emot att åka till SKåne nu när allt är så bra här uppe och jag mår så bra.. Men måste ju till tandläkaren...  SKa givetvis bli kul och träffa familj och vänner.




SÅ jävla sliten idag !!!!

Jag är så sjukt sliten idag så det är inte sant. Min 7e dag i sträck att jobba, har sista i detta  sträcket imorgon innan jag är ledig..  Men övertid på 3 dagar ger cash :)

Igår träffa jag Mariana trevligt trevligt :) Och såg hennes lägenhet jag höll på att få spader ! SJukt snygg och härlig lägenhet med en fet takterass så man ser över hela Oslo sjukt avis!! Precis på Ake brygge, jag blev kär i deras lägenhet !! Ska dit ikväll och dricka lite öl :) I need !!

Men idag är jag trött men glad :) 

Nu ska jag decka i sängen !

Ciao

Idag är en weird dag

Jag blandas av happy moment och sad moments. Jag är otroligt glad av att vara i Oslo jag trivs här jätte bra och har träffat så många underbara människor.  Just nu kan jag verkligen inte tänka mig att vara någon annanstans. Samtidigt är det svårt att inse att när du har flyttat finns du inte för vissa längre..
Syns du inte finns du inte..

Och så som du trott att allt var, så var det inte alls.  My bad, jag har missförståt allt. Jag är förvirrad.
Jag ska till Ängelholm på fre. Känner inte så mkt för det faktiskt åka tillbacks till det jag lämnat .För tillfället  lämnat för att få perpektiv. Detbörjar om och om igen, såren rivs upp igen.

Här i Oslo känns livet annorlunda, men det är ju inte så konstigt det enda jag visste innan var Hjärnarp och Ängelholm. Missförstå mig inte jag tycker inte det är något fel med att bo där men detta har fått mig att se saker annorlunda, vilka är ens riktiga vänner, folk som du tyckte om att ha runt dig är borta, de kanske betydde mer än man trott ? Ja.

Åker hem på fre ska fira guldbröllop mormor & morfar. Och tandläkaren på mån (därför jag åker hem ) sen åker jag mån lunch.

Jag ska försöka att inte komma hem så ofta, det är kul att träffa de älskvärda personerna man har hemma. Vänner och familj. Men annars finns det inget , kan va svårt att va hemma och se sånt du inte vill se. Sånt som sätter sig på psyket, och när man tänker  :missförstod jag allt ?

Blir ju att jag åker till studenten också det är redan i juni så det blir ju till Skåne 1 gång i mån,. det är för mkt. För min del är det nog bäst att njuta av det jag har här istället för att undra hur vissa hemifrån tänker, och  sluta bry mig.
I most let it go, now. 



SviNINFLUENSAN HAR KOMMIT TILL OSS

 Lace Panell Dress SEK 549, Elise Ryan - NELLY.COM
Så snygg klänning ! Nelly.se    vill ha !

Och höga klackar, ja tack !
Mari SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Nu är jag sugen på shopping !



Ja jag tror svin influensan kommit till oss Tanja kräker, tess mår dåligt , ja känner jag kan må dpligt snart.

En snabb kaffe med Bekka idag , hon är för go !! :)
Ska till min bank imorgon , måste hinna dit innan halv 4,... har egentligen arbetstid då. Jag M^ÅSTE till banken annars får jag inte ut min lön, och jag är fattig ujst nu. Behöver lönen !!

Fick ett mess nu i helgen,

hei caroline
er du på byen?

Måste säga att dte är lätt att träffa folk så gött.  orka inte svara och är lite fundersam på vem det är. har ju inte kvar ngr nr eftersom min mobil blev snodd.. Ja kanske chekar upp imorgon, jag är nyfiken ;)'

Måste sova jobb imorgon bitt igen,.
CIao

ps är inte för fort. Jag höll på att hamna i koma idag då jag slängde i mig MASSOR mat , fyyy

Jag vill va Russ !!!!!

Fan vad avis jag är. dom åker runt och festar i en hel månad !! Nu varje dag setr jag deras Russ bussar åka runt med musik och folk som skriker och sjunger, helt jävla underbart!!

I parken i helgen såg vi en klassisk Russ grej. 1-3 personer instängda i en telefon kiosk,. Uppdrag drick ett flak öl innan dom får komma ut!!  haha så jävla kul.  Fattar ni att dom gör detta en hel månad !! DOm festar VARJE dag !! Ja, fan vad avis jag är. Dom spara tydligen när de börjar gymnasiet till att köpa buss, hyra in en chafför som kör dom 1 månad och till allt annat fix dom gör. Deras röda och blå kläder gör att man direkt ser vilka som är det också.

Igår hoppa en tjej gäng in med en vagn (barnvagn) utan själva bäddden., In med massa öl på T bannan , så jävla gött.

Igår när jag jobba såg jag massa Russ bussar  dom var på väg upp mot Holmenkollen  där är tydligen traditon med Russ fester dom hade såna stora spotlights vi såg nedanför backen .

Fick min löne spec igår, happy :) Så nu blir det lön på tis ! Underbart!

Ska nanna nu jobba till 22 idag. Ska upp och jobba 8 imorgon.,
Ciao

livet är underbart just nu

Frogner parken ,öl,  Tanji. Janic, Tessan , Mariana, Dennis. Sweet!

Back home., Öl.  Rusta upp sig.

´Ner en hållplats. Till Jocke mfl.

Per Gessle, sweet !

Såg russebussarna igår 3 stycken, sjukt kul 

Russ är man här när man tar studenten alla går runt med blå eller röda student byxor liksom, men massa text och skrivit på. De köper en buss som de målaroch skriver massa på och åker runt 1 mån innan och festar de åkte förbi oss igår sjöng och stissa en massa, jätte många i parken också igår. Blir lite avis, det verkar as kul verkligen !!  Riktigt grymt! Och 17 e Maj kommer alla studenter ut och äger stan stor folkfest! Har varit här 1 gång den 17 Maj och ska bli super kul detta året ! :) Jobbar dock dag.. Mkt festande den 16e så hm.. Men ob är bra röd dag så får festa på kvällen istället :)





Aa sen givk vi ute en liten runda jag tess och tanji. Tanji drog hem sen så just me and tess left.
Börja spela  Bowling med några på hard Rock inga vi kände.. SEn bjöds det på bir, sweet ! Bowlingen var skit kul ! haha :P Jag och Tess tog över ;)

Sen en ab snubbarna snacka tess med och han ringer sen, hon svarar inte på mess o så .
- Va uppe jag kommer ,
sen svarar homn inte sen frågar han om hon vill ha mat
säger hon ja vi alla är hungriga.
Killen har ´köpt  panino kyklig till 5 st.
Hon orkar inte med honom skiter i det. han messar idag inte alls sur men åkt runt i taxi med mat till 5 pers. ha ha
vilken diss !!


Nu har jag tanja och tessi varit nere på egeon och ätit ute i sommarvärmen :) Helt underbart och gud vilken mat :)

Uteserveringen ligger 20 m från vår dörr så det är sweet,-:)




 Känner  verkligen att allt är underbart just nu  :)

Nu ska jag till jobb.
Love


23/4

Vad har hänt det senaste dygnet ?
Ja, igår lämna jag inte lägenheten från kvart i 10 på kvällen för att sticka till ICA. Solen sken ute men fan orka verkligen inte riktigt seg dag. . Fy fan.

Idag har jag varit på jobb sluta vid 14 stack till Banken på majorstuen och fråga var fan mitt kontokort har blivit av. Nej då har det retunerats ?? Va fan menas med det ? rätt adress och allting, palla !! Får min lön till det konton på tis ! Får gå och plocka ut med jävla bankpapperna istället. Så dom stänger nu för ombygnad till juni.. !!  Så ska skickas ner till Soli så kommer nästa vecka ska och hämta det där då. Ska bli skönt och få ett jävla kontokort !! Sen försökte jag logga in på min internet bank , norska då, nej då funka ju fan inte det heller, personlig kod ? har ja ingen..  Får kolla upp det när jag ska ner och hämta kortet.

Mm, så idag har jag Tanja och Mariana varit nere på stan och druckit kaffe , trevligt !:)
Imorgon blir det Frognerparken som gäller !! De andra tjejerna sticker dit tidigt imorgon så jag får joina efter jobb !
Ska bli sweet :)

Sussa gott .


jag vill sova.....!

Nu är jag hemma fy fan säger ja bara. . Ska försöka summera gårdagen.

1. Jag sitter på T bannan hem från jobb pratar med pappa i telefon rätt högt pratar jag , och säger ja JAG FÅR JU INTE LÖN FRÅN DEN 28 SÅ JAG SKA TJUVÅKA NU 1 VECKA SEN FÅR JAG SE OM JAG KÖPER.

Ja jag vet , varför sitte rman olch säger dte på T bannan  riktigt högt också??  Jo precis när jag säger detta och tjatar om hur dyrt det är. Kommer en civil kontrollant och ber mig visa biljett och ID .. så jävla pinsamt det också. Oh my good.


Var sen på ett spralligt humör, som om man hade tagit ngt uppåt tjack eller nått.  Jasg skulle till Frogner parken ingen vill med mig, sen skulle jannica och Tanja komma sen. Jag kunde inte vänta ! Verkligen inte., så packar mina stuff vin, filt kortlek., Drar ner på ICA handlar 6 pack öl. Bort till parken, tänkte jag ville träffa nytt folk jag var ju alene när jag kom dit.

Ser 4 brudar sitta och dricka lite öl går fram till frågar efter öppnare sen frågar jag om jag kan slå mig ner, jo det gick bra. ha ha

Så där sitter jag med dom 4 norskorna jag inte känner dricker öl och pratar skit, har fått nys om att det är mkt festivaler här på sommarn :) så ska festa eller grilla med dom någon dag snart

När Tanja ringde mig, Carro är du ensam eller med några ?
- Jo jag har hittat 4 brudar jag hänger här med, haha .
Många tycker jag är weird att ajg gör sånt, jag tycker bara det är kul, man har inget att förlora , vara lite spontan liksom :)

Sen kom Tanja Jannica Nenne och Dennis ner.  Tess kom också efter ett tag :)

Sen kom Cam, men han skulle träna rugbyträning där i Frognerparken så bara sågs lite snabbt.
Satt där flera timmar , helt underbart.

Sen hade vi ju druckit så vi ville ju gå ut så mötte upp Cam och hans vän på Cuba drack öl och åt popcorn :)

imorse vakna jag måste hem, inom Mc  donken kl 9 två chessburgare och milkshake, sweet :) haha så min frulle är avklarard, Nu har jag kollat Rallybrudar, bra film :) Och fan vill sova men kan inte. Vädret är underbart men jag är inte i form att göra ngt vettigt än.

iNGA KORT FRÅN PARKEN DOCK FÖR MIN CP KAMERA SLUTA FUNGERA.. :( UU !!

Men efter bytat batteri ;)







back home

Vi hade en liten brad här på Fritznersgate 20 idag. Startad av Tanja och en stekpanna.,  Jag och Tess sitter i stuen coh ser hur det blossar upp eld från käöket. Tanja skriker : Det brinner ! Brandlarmet tjuter som bara fan och det är kaos.

Tess är på väg mot brandsläkaren, jag försöker stänga av brandlarmet och Tanja kastar stekpannan i vasken.

Så va det med det. För övrigt börjar nog våra grannar undra det är inte ovanligt att vi har ett brandlarm i veckan som tjuter. Slutsats, är det att vi inte kan laga mat ?? ha ha

Sen dax att åka till Cam. Blev ner till Soli sen buss 21.  En alkis sätter sig mitt emot mig då busschaffisen sagt åt honom att han inte får åka med om han inte sätter sig ner, han har trillat och har sår i ansiktet och börjar tjöta en massa med mig och han stinker sprit.

Hoppar av Cam ska möta mig där. Inser plötligt att jag är ju precis vid Jesper, Stevens och dems lägenhet tänker, hoppas jag inte stöter på Steven , jobbig jävel det där.

Sen kollar jag och Cam  ett pogram  från new zeelend

- she knows she´s a slut

En kille har tre roller, Mr G (gay) skolflicka., gangsta kid. Sjukt kul , ! :) ha ah

Hoppas mitt jävla kontokort kan komma snart !!!!!!

nej nu ska jag sussa och drömma en skön dröm.
love

Måndag

Idag hade jag sovmorgon  och sov till 11, skönt !! :D
Drömde en inte så trevlig dröm inatt..  Jag blev dissad av en person jag ville ha , han tog mig inte på allvar,  brydde sig inte ett skit om att jag ville ha honom.  Jag var inte värd ett skit i hans ögon.

Blev lite förbannad när jag  vakna, men det var bara en dröm, men en dröm som nog ändå är verklighet..

Sen träffa jag Mariana  nere vid Zara kl 14. Gick till Z club för att ta en kaffe , jag tycker där är ett fint litet bord i hörnan ut mot Carl Johan, Lutar mig bakåt och hela staketet jag luta mig på trillar nerTypiskt mig, PINSAMT ! Så ngn som jobba där fick springa ut och hålla på och pilla upp hela skiten,. Det var hemskt.. Det var verkligen PANG nu trilla  skiten ner.

Sen drack vi kaffe och prata en massa , inte sett henne på några år ! Var jätte trevligt, och helt plötsligt var kl 17  kändes bara som 1 timme ! SOm dom säger, tiden går fort när  man har roligt! :) Tack för en trevlig eftermiddag Mariana :)

Nu är jag hemma ska väl  äta snart sen ska jag ta bussen mot Grönelykkan buss 21 mot helsfyr , Cameron möter mig vid 20 ska dit och chilla lite, kolla film.

Sen ska jag jobba imorgon , var längesen nu vatt ledig i 3 dagar men jobbar imorgon ledig ons. Sen jobb 8 dagar i rad.

Ha en fin kväll alla :)





Detta var ju några bilder där min kropp och mitt hår var fint. Nu har det börjat  gå utför .. !
Fuck också.




Frogner parken :)

Igår blev det att vi drack vin hemma sen ut , Tanja fixar som vanlig och vi stod på Luux gästlista :)
Drar ner där, det var jätte kul :)

Jag och Mina sambos :)  Jag är så glad att jag träffat dessa tjejerna :)

I Frogner parken, pålatsen vi valde var lite dum., Men annars var där jätte fin t och mysigt.

Där sitter invandrare och flamberar sitt kött, inte grillar, flamberar sen droppar det in fler och fler.med pantburkar. DEt ryker och ryker, Vi har ett kärlekspar framför oss , hyr ett rum, och en liten pojke höll på att sparka en boll och sparka ner ett av våra vinglas. Och fåglarna skriker.


Men det var endå en bra dag  i Frogner parken,  Två  av Jannicas kompisar kom också ner, Joakim och Axel och vi spela kort. Tanja hade packat ner vinglas och vin så det blev ett glas vin ute i parken :) Hade köpt med lite mat också :)


Ljuvligt och se alla hundar, barn och folk som sitter och grillar, myser på en filt eller spelar spel, fotboll frizbee och sånt, jätte mysigt :) Och musik från ngn högtalare :)






Nu ska jag äta och sen blir det ngn film :) Tanja och Tess ligger här ovh sover så söt i vår stue  och Dea kom precis hem :)



Den som vill leva om sitt liv har inte levat

Romeo save me I`v been feeling so alone

Idag var jag på jobb till 3 solen stråla och kände mig på strålande humör.
jag och ? ngn på jobb vet inte namnet satt och flippa på efternmiddagen ha ha

Sen hem, jag och Jannica stack ner till Tanja och Tess som satt nere på uteserveringen  "Saras Tält"i  Så skönt ! Dea hade precis dragit till jobb när vi kom ner.. Sluta med att Dea möte oss nere på stan efter hon slutat jobba då satt vi fortfarade på uiteservering men hade förflytatt oss  till en annan dock :)

Sen avsluta vi med att äta på Thulins då vi var hungriuga igen.. DÅ hade jag ätit direkt när jag kom ner till stan och sen igen ,från  kl 4-9  på uteserveringar så det blev öl och mat ! Sweet!

Skönt och kunna unna sig lite ibland.. Så nu sitter jag här , ingen utgång idag, har ingen lust ,  har dels ingen och gå ut med hellr för den delen. kände tidigare ikväll jag hade velat gå och mysa med ngn ibland känner jag mig lite ensam här uppe, eller ensam är nog inte rätt ord, bara det att jag tänker och jag saknar. Och hade velat sova och mysa..

Att våga är att förlora fotfästet en liten stund. Att inte våga är att förlora sig själv



Godnatt,
Nu ska jag sova, skönt. och kära ni glöm inte

Skratta 100 gånger om dagen, är som 30 minuter på gymmet!

(jag ska skratta mig till beachkropp -09;)

Haaaa

Ja ska jag ju säga jag är kär i i killen i mitten ,  ha ha
 

Ja har hörts lite med Micke och Cameron som hörde av sig till mig idag . Kasnke ska ses ngn dag snart :)

Kan ju säga prata engelska med Cameron är ju inte alltid så lätt.. men det är rätt kul ha ha

Var påväg att skicka så här  till Camerion " Hey ! Sweden was nice ! How have your easter bin ? "
Tog mig 5 min att inse vad som var fel i meningen , bin är tyska, ooh jaha ! haha  så fick ändra till been !

Han undar vad jag ska göra i helgen , då undrar jag, JA vad ska jag göra ?? Har inte varit ledig en hel helg här sen jag vet inte när ?? ! (jag har jobbat frivilligt för att få in cash )

Så jag kan inte svara än, tänker 1 timme till.

Skulle höra av m,ig till Micke när jag kan, så var jag välkommen , men jag är ju lat kl är 17 bussarna börjar domna av vid 23 .. SÅ inte idag..

Lat jävel jag är alltså.   Nej nu ska jag kolla Yes man  igen , positiv, generös sån vill jag va !!!

men jag ahr faktiskt gett alla mina kr jag ade en gång till en kille som spela saxofon mitt i natten , och vi har 20 kr och sånt i norge så det var generöst kände jag. Sa det till pappa ska försöka göra en god tanke varje dag  fel. ja mena gärning. Idag var det att jag
var trevlig mot en tjej som jobba på Friis i Majorstuen , hon sa jag får komma tillbacks det ska jag göra !  Underbara stuff
där !

Nej nu ska jag inte tjöta mer, Yes man !!

Chelle, kom igen kom hit !!!! Va spontan som du brukar ;)

Pappa och du läser detta,  jag älskar dig !

Love

Orolig natt

Vakna flera gånger inatt och trodde jag itne ställt om klockan sen man skulle göra det, och skulle komma försent till jobbet, verkligen mardsröm! Men så va det inte..

Tänkte på det igår när jag var på bussen var jag tvungen in och kissa på buss toaletten , alltså det gäller verkliugen att hålla i sig ! Får liksom trycka upp händerna mot väggarna för att inte trilla av toastolen , haha skratta lite för mig själv där inne på busstoaletten trilla hit och trilla dit. haaa

Idag börjar jag känna mig försyld och har hosta. Drygt . Därför kommer jag inte till Ängelholm denna helgen, skulle fira Sara och Sofia ! Men jag orkar inte jag måste ta det lungt kan inte åka så ofta,, Men hade så kul utanm mig !

Nej nu ska jag fortsätta Stig Larsson- Flickan som lekte med elden..


Nu är jag back in Oslo :)

Resan upp idag gick ovanligt snabbt tyckte jag :) Och nu sitter man här uppe igen,´känns bra:) Så nu blir det vila hehe :)
Måste säga att det känns som allt flyter på så bra för mig.. :)

Igår fika jag Sara och fika på esspresso , mysigt! inte träffat henn på länge :) Sen iväg till Martina , som jag också saknat väldigt mycket :) Vi gicvk en lång runda med Diva , älskar den hunden och hennes Matte ;) !





Just detigår var jag & mina älsklingar (Chell & Iwi) och grilla lite i koloniområdet :)Joppe kom också förbi en sväng, trevligt!! Första grillningen för mig i år ! 






Tanja, har du hittat ngn blind date till mig ? Jag är redo !! ;)  ha ha ,
hade lite mys i helgen, alltid trevligt.. ;) 

Har nu lite bilder som Anna tog i Fre svart vita, skit coolt :)



















Tack mina vänner för en underbar helg hemma i Skåne , ni finns i mitt hjärta for ever <3

Var ska man börja ?

Lördag Kära Iwi och Johanna skulle firas :D












Underbart väder :)   Mkt folk , mkt krök :)  Det var jätte kul :)

SEn in till stan , krök på Morris, Tress ,m och möjligt på ngt mer ställe ? :)

Sen hade jag fixat sovplats men av ngn anldning blwv det inte på det stället.. ha ha

Och jag leta upp en sovplats i Jakobs kök  på en madrass med två andra  , :) Det var kul ! SOm jag skrev det nu lät det som jag var prostituerad men ikke så jag mena , ha ha.  Jag är inte kräsen :)

Sen halv 2 ringer mamma då befinner jag mig hos Iwi  , då ska vi på påsk fika till hBG , och hon hämtar mig en halvtimme senasre snygg jag var i mina festkläder får jag säga.. ;)

Tack för brillor gömmer baksmällan  och rödsprämngda ögon !!

Sen ja hemma vid halv 6 in i duschen byta kläder äta !!  Sen kl 21 var jag på plats för party igen ! Denna gången i SKälderviken  för att fira SArah och Frida :)

där var en massa blandning av folk och jag träffa Matilda som jag nog inte träffat på 3 år ! Sånt är så sjukt !

Och Fede och Spaak , sa det fan vad vi kröka för 5 år sen !! Helt sjukt ! Kul och träffa folk från sitt förflutna som man kände en gång .  Många glada minnen kom upp Munka, raggarkullen och så , ja 15 års åldern var fin den..  













Nu känner mig gammal och tråkig, får bli mer spontan !
Iaf tack för en underbar helg, ni lever fortfarande upp till standarn ;)

NU sitter jag på bussen påväg upp känner mig lite kkrasslig.. Helgerna i SKåne är hårda !!  hehe ;)

Mitt batterie dör snart ööö vad drygt!!!



Love

Ny dag, Nya beskymmer !

Ja, bekymret är att ngn IDIOT snott min mobil.. !!!!!!!!!! GAAAAHHHH!!  Jag orkar inte det igen, var ett halvå sen samma sak hände..  Så nu har jag inga nr och ingen telefon..  jävla skit,.

Men jag är endå glad idag finns ingen andledning till och deppa, är ju bara en materiell sak, men det tar i hjärtat att allt är borta. Mitt liv finns i den telefonen! .. Har mitt vanliga norska nr kvar och ha i norge men.. jaa. men blir ju trött.. Men ska l¨åna en telefon och sim kort av Iwi. Sen får ajg väl köpa en ny telefon..

Skitsamma.  Igår var iaf en jättehärlig kväll hemma hos Bumbi :D  Jag, Bumbi , Sara, Mikalea, Anna, Sofia :)

Var igår kväll jag kom och tänka på varför det är så härligt att bo i Ängelholm. Alla nära och kära så närma. Tack för en kanon kväll igår tjejer ! :D Allt kändes precis som förut, inget har förändrats med dessa tjejer och det är så underbart :)

Lite party pics :)























Ikväll blir det till Johanna i Förslöv som fyller år och även fira Iwi 18 år där :) Ska bli jättekul :D
Kommer bli ett kärt återseende :)

Nu ska jag fixa till mig, sitter fortfarande i klänningen sen igår., haha .

Tack än en gång för igår tjejer ;)

Love

Sommarkvällar, jag längtar ! :D


On the Buss

Nu är jag på G , snart i Uddelvalla !!  såg precis filmen Bolt, som jag böla till här på bussen vilken pinsam människa man är alltså, har blivit lite känslig på senare tid ha ha, vet ikke om det är positivt eller negativt.. ?!

Jag fick ett lyckorus precis, och kände att allt är fantasitsk, att jag är nöjd med var jag står i mitt liv just nu. SOlen bidrar nog där också, blir ju hyper glad av solen, För tillfället känner jag mig väldigt lycklig,:)

Och denna helgen kommer vara underbar, inte längesen jag var hemma, men alltid lika kul att komma hem och träffa alla :) Men jag får ta vara på tiden för en helg går fort ! 

Blir  tidigt vi börjar festa imorgon också :) Hos Bumbi , helt underbart :D
Ciao :)

Time to go :)

SÅn ja. Inte bloggat så mkt på sistone så mycket att göra här , jobbat mycket och varit fint väder.
Glömt berätta  civila kontrollatnter kolla mig på bussen förra veckan , var så glad att jag hade köpt månads kort !!

Nu har Dea flyttat känns väldigt tråkigt, hon satte färg på tillvaron ! :)
Så får se när det kommer in någon ny,

Igår var det bara jag Tanja och Tess hemma dom andra drog hem till götet igtå.
Så vi städa  för  det såg förjävligt ut överallt. Nu har Tess också åkt och jag har precis duschat ätit och snart klar med min packning.

Lika svårt varje gång att prioritera !!  jag kommer ofta upp med 50 kg packning som jag inte ens kan bära själv, hoppas jag kan göra det denna gången.. SKärpning carro !!

Jaja nu ska jag fortsätta , prata med mina föräldrar igår pappa sakna mig coh både mamma och pappa kommer och hämtar mig i Halmstad när jag är framme :) vid 21.30:)

Längtar efter er nu family och vänner :) Ses snart ! Sätter mig på bussen 15.45 !

Love

Underbart väder :)

Idag orka jag tnte ta den tidiga T - bannan  så tog mig 15 min längre i sängen , skönt :)
Sen va det fint väder redan när jag var påväg till jobb. Helt underbar dag. Och kul på jobb också har insett det jag tycker om mitt jobb här och mina kollegor :)  Fick även höra av en brukare idag att jag var en sångfågel, hihi har börjat nynna mkt den senaste tiden :) ha ha.  Sen choklad av en annan :)

Efter jobb tog jag T bannan hem med en kille från jobb o sen en promenad från Majorstuen hem för vädret var så fint.
Sen blev det eget mys nere på Deas lilla smultronställe. Tog med mig  Magdalena Graafs bok och låg i solen och myste, hade jag varit en katt hade jag spunnit.

Såg även en röd Ferrari parkerad gatan efter där vi bor och en kille köra ut med en BMW X5. FY FAN ! Vilket reikemansfolk. !! Hade inte sagt nej till dom bilarna. .











Träffa en kille i helgen, nämnde att han kanske hade utländsk.
Vad heter han ?
 -Lumir

Dra era egna slutsatser ibland känner man sig blond.

Sen kinesen som skulle flytta in har ju problem,  shaan hang eller vad det nu va,först trodde hon att hpon skulle dela säng med oss och sen undra hon om hon skulle ta med sängkläder, kinesjävel är du efterbliven ? Masn blir ju trött.

PUSSS  massa kärlek

Lördag night / söndag dag

Igår var jag arg och irriterad, sårad också för den delen.  Kände jag var tvungen att göra något blev krök hos Bekkas pojkvän Petter. Men först fick jag vänta en halvtimme på tåget , så jävla drygt så dett är foto som det ser ut nere i tågterminalen , riktigt grymt faktiskt !





Sen kommer här pics från igår kväll.













Sen idag har det varit underbart väder , jag vakna upp på okänd destination så det blev att hitta ett tåg hem ;) 
Sen skulle jag och Dea ut på picknik ingen annan ville med. Men det sluta med att vi laga köttfärsås och spagetti (kaos) i köket. ha ha. OCh sen gick ner vid hamnen som ligger här vid oss. Helt ljuvligt! Jag somna där på jackan på en träterass i hamnen, med solen som värmde, helt underbart! :D



Vid detta lilla huset jag och Dea satt och njöt den lilla tersassen man inte ser på kortsidan 2 m från vattnet:)






Här är den lilla terassen jag satt på rätt ner ett par som ligger på bryggan och myser. Vårkänslor ! Väldigt mysigt.

Det är ju mysigt när man tycker om någon och denna personen tycker om dig lika mycket tilbacks.

1 annan sak. GRATTIS MARTINA PÅ 20 års dagen !
Jag saknar och älskar dig. Vi ses snart.

Saknar mina andra tjejer också. Ni anar inte hur mitt hjärta värker utan er <3


Fredag

Idag  har jag haft sovmorgon :) Och sovit ut till 13 det var såå skönt :D
Sen har jag och Tanja städat idag.

Kommer lite folk hit sen för att fira Tess mat och sånt. Jag ska inte med ut ikväll för jag ska jobb imorgon kl 8 -15
Har inte bestämmt mig för hur det blir imorgon.

Nu har solen tittat fram :D 

Jag hoppas  ni får en bra helg :)
Love

Just det ja Dea flyttar ut nu så vi har en plats ledig från och med 1 april !! hade varit kul om någon av mina vänner flytta upp ! Tvivlar jag på, men iaf där är en plats ledig ;) Så är ni sugna bara hör av er !!


En helt vanlig torsdag

Vakna och solen strålade, vilken gör en på bra humör :) Gick upp hyfsat tidigt gjorde lite kaffe och frulle satte mig på balkongen och läste " Män som hatar kvinnor" av Stieg Larsson. Inegn bok jag direkt tänkte läsa men fick trilogin på min födelsedag av min morbro så börja läsa lite den dagen efter min födelsedag sen min jävla skadade data hade ju inget batteri på bussen .. sinne! SÅ jag satt och läste.  Sen läst lite dessa dagar och idag läste jag  ute på balkongen och nu har jag bara drygt  60 sidor kvar. Bra böcker  är lätta att läsa :)



Sen var det jobb 15-22.30  rätt kul faktistk jag trivs bra på jobbet en av mina tanter tyckte jag skulle ragga upp en av de andra som jobbar där, hon sa han var singel , har faktistk tänkt på det så nu har man den infon ;) heh



I know that I've got issues
But you're pretty messed up too

I Can´t Stay Away

"I Can't Stay Away"
 By The Veronicas

This is wrong
I should be gone
Yet here we lay
'Cause I can't stay away


Roses bloom
In your dirty room
I come to play
'Cause I can't stay away
No I can't stay away-ay

I'm conflicted
I inhale now I'm addicted
To this place
To you babe
I can't stay away
Can't stay away
We get up, we go down
Then we go one more round
It's wrong, they say
I can't stay a- I can't stay away
No I can't stay a- I can't stay away

I was numb
For you I come
Night and day
And I can't stay away
No I can't stay away

I'm conflicted
I inhale now I'm addicted
To this place
To you babe
I can't stay away
Can't stay away
We get up, we go down
Then we go one more round
It's wrong, they say
I can't stay a- I can't stay away
No I can't stay a- I can't stay away

I wish I could
Leave and never return
Baby, I know I should
But for you I'd burn

Stay away
'Cause I can't stay away-ay

I'm conflicted
I inhale now I'm addicted
To this place
To you babe
I can't stay away
Can't stay away
We get up, we go down
Then we go one more round
It's wrong, they say
I can't stay a- I can't stay away
No I can't stay a- I can't stay away

I can't stay away
I can't stay away
I can't stay away
I can't stay away



Skulle aldrig kunna förklara det bättre.






Mer bilder sen helgen :)

:)

































Ja Tack kära vänner för en underbar helg och 20 års dag och tack för presenterna :)

Kom på hur mycket jag saknat er när jag träffa er.  Kändes som det var förra vevckan man träffa er inget förändrat så det ska kännas !

Saknar er redan. Men jag kommer hem 9 :e igen :) Påskhelgen ;)
Fredag fira Bumbi 22 år
Lördag Fira Iwi 18 år
Söndag Fira Sarah och Fridas 20 års dagar

Vet redan att det blir en tufft helg och hinna med allt på ! :D Hehe men så det ska va ;)
Full rulle. :)

Kärlek.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!